Morgen is het dan eindelijk zo ver. De RAI zal weer vol stromen met duizenden vrouwen en wij zijn er bij! Speciaal voor alle vrouwen die er a.s. zaterdag of zondag bij zijn heb ik een hele leuke winactie. Wil jij ook een prachtig lingerie setje winnen? Lees dan snel verder!

Het zal jullie vast niet ontgaan zijn dat ik samen met Judith van PinkPress het afgelopen jaar van alles heb gedaan samen met de Huishoudbeurs. We hebben prachtige producten mogen reviewen zoals de prachtige kwasten van Mari van de Ven, we hebben exclusieve scoops mogen vertellen en niet te vergeten kaarten mogen uitdelen! En nu is het dan eindelijk zo ver. De feestweek waar we enorm naar toe gewerkt hebben gaat dan ook eindelijk van start!

Aankomende zaterdag en zondag zijn Judith en ik de hele dag aanwezig op de beurs. Natuurlijk niet alleen om te shoppen en lekker rond te neuzen, maar ook om verslag te leggen tijdens de beurs zelf. Op deze twee dagen zullen wij het Instagram Stories account van de Huishoudbeurs overnemen om jullie te laten zien wat er allemaal gedaan kan worden op de beurs. Zo gaan wij natuurlijk de opening bijwonen, de bruiloft van dichtbij bekijken en hele interessante mensen spreken. Kijk je mee op Instagram?

Maar uiteraard hebben we ook een hele hele hele leuke winactie voor iedereen die zaterdag en/of zondag aanwezig zijn op de Huishoudbeurs. In samenwerking met Lingerie2Go mogen wij namelijk per dag 10 mensen blij maken met een cadeaubon t.w.v. een gratis lingerie setje die je op de stand mag gaan uitzoeken. Het enige wat je hoeft te doen is mij of Judith aanspreken!

Maak kans op 10 x een gratis lingerie setje van Lingerie2Go!

– Spot mij of Judith op de Huishoudbeurs (zaterdag 18 of zondag 19 februari)
– Spreek ons aan! (je mag ook natuurlijk een leuke selfie van ons posten op Insta/Twitter/Facebook ♥)
– De eerste 10 mensen die ons hebben gevonden ontvangen een cadeaubon t.w.v. een gratis lingerie setje!

Wij hebben ontzettend veel zin in de beurs! Ben jij er ook bij?

Handtekening Jamey