Wisten jullie dat top visagist Mari van de Ven een eigen kwastenlijn heeft? Niet alleen zijn ze ontzettend fijn, ze zien er ook nog eens prachtig uit. Ik mocht voor de Huishoudbeurs een aantal Maestro kwasten van Mari uitproberen. Benieuwd? Lees dan snel verder!

Mari van de Ven zit natuurlijk al 25 jaar in het vak als visagist. Hij heeft dan ook al zijn ervaringen meegenomen in het ontwikkelen van de Maestro kwasten. Omdat synthetische haartjes beter hechten en natuurlijk lekker zacht zijn heeft Mari gekozen om gebruik te maken van synthetische kunsthaartjes in de kwasten. Zoals ik al zei kreeg ik van de Huishoudbeurs een prachtig setje kwasten. Kijk je mee?

maestro kwasten 6

Blush kwast nr. 501
Oogschaduw kwast nr. 507
Lippenpenseel nr. 513
Eyelinerpenseel nr. 512
Wenkbrauwborsteltje nr. 508

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Het is een prachtig complete set al zeg ik het zelf. Als je mij nou zou vragen waar ben je het meest blij mee? Dan zou ik een heel gek antwoord voor je hebben. Mijn hart maakte namelijk een spongetje toen ik het wenkbrauwborsteltje zag. Ik heb namelijk zelf wimperextentions die ik elke 3 weken laat bijvullen bij Fabulashed in Wijchen. En omdat ik af en toe mijn wimpers dan weer mooi in model wil kammen gebruik ik een wimperborsteltje.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

De blush kwast is echt ontzettend fijn in gebruik. Hij loopt mooi breed uit maar blijft toch een beetje smal en is dus niet zo’n mega dikke kwast zoals je vaak wel ziet. Ik vind het daarom net iets makkelijker bij het aanbrengen van mijn blush.

maestro kwasten 3

SAMSUNG CAMERA PICTURES

maestro kwasten 2

Waar ik vooral heel erg blij van word is de vormgeving. Zoals iedereen inmiddels wel van mij weet ben ik een mega rosé goud fan. En deze prachtige kwasten zijn niet alleen heel fijn in gebruik, maar zien er dus ook nog eens prachtig uit. De lengte van de kwasten vind ik persoonlijk ook erg prettig. Ze zijn wat langer dan de gemiddelde Real Techniques kwast bijvoorbeeld. Maar dat vind ik juist erg fijn. Ze liggen daardoor makkelijk in de hand. Kleinere kwasten neem ik eerder alleen mee als ik ga reizen.

maestro kwasten 1

Zoals je wel kunt merken ben ik erg blij met de Maestro kwasten van Mari. De kwasten hierboven zijn ook nog eens reuze betaalbaar. Ze kosten namelijk tussen €6,95 en €19,95 en zijn onder andere te koop bij World of Beauty. Overigens gaat de Huishoudbeurs ook een set Maestro kwasten weggeven op Facebook! 

Ik ben helemaal verkocht, wat vind jij van de Maestro by Mari van de Ven kwasten?

Handtekening Jamey