Als influencer voor de Huishoudbeurs krijg ik alle nieuwtjes en scoops net iets eerder dan de rest. En vandaag mag ik dan ook iets super leuks bekend maken! Actrice Carolien Karthaus-Spoor organiseerd namelijk in samenwerking met vele BN’ers een grote Fashion Vintage Sale op de Huishoudbeurs! Benieuwd? Lees dan snel verder!

Op maandag 20 februari en dinsdag 21 februari openen vele BN’ers hun kast om een grote Fashion Vintage Sale neer te zetten. Bekende Nederlanders als Carolien Karthaus-Spoor, Jennifer Hoffmann, Halina Reijn, Marly van der Velden, Fockeline Ouwerkerk, Carice van Houten, Hadewych Minis, Esmee van Kampen, Gaite Jansen, Eureka Shoes zullen hier hun kleding gaan verkopen. Ik zou het zeker wel stoer vinden om bijvoorbeeld  een paar pumps te scoren die Carice van Houten op de rode loper heeft gedragen, of misschien een mooie sjaal van Marly?

Fashion Vintage Sale

Naast de geweldige Fashion Vintage Sale is er ook de mogelijkheid om met een van deze BN’ers een meet en greet te hebben. Dus heb je altijd al iets willen vragen over de outfits die zij dragen? Ga dan zeker even een kijkje nemen op 20 en 21 februari! En voor de mensen die nog even moeten wachten voor de meet en greet, je kunt ook gratis je nagels laten lakken bij Caption!

Ik ben echt ontzettend benieuwd wat voor een leuke items de BN’ers zullen meebrengen. Maar ook naar wat voor een prijskaartjes we kunnen/mogen verwachten. Wat zou jij bijvoorbeeld over hebben voor een designertasje van Fockeline? Om nou te zeggen dat ik er honderden euro’s voor over zou hebben, nee dat niet. Maar omdat ik wel even goed wil rond neuzen neem ik wel even wat extra spaar centjes mee!

Wil jij er nou ook bij zijn? Dan heb ik goed nieuws voor je! Ik mag namelijk 2 kaartjes weggeven. Mocht je extra kans maken, neem dan ook even een kijkje bij Judith van PinkPress. Zij geeft namelijk ook 2 kaarten weg!

Hoe doe je mee?

Hopelijk zie ik je daar! 

Handtekening Jamey