Onlangs heb je al kunnen lezen en kijken naar Keira toen ze een lekker zoet Amerikaans ontbijtje mocht proeven. Vandaag laat ze graag deel 2 zien, en dit gaat over Amerikaans snoep! Ben je benieuwd? Lees dan snel verder.

Ik wist dat er wat lekkernij voor Keira aankwam om te testen. Maar dat het zo enorm veel was hadden we echt niet verwacht. Van heerlijk chocolade tot mierzoete cupcake balls, het zat er allemaal in! Via Whatsapp had ik Keira al een foto gestuurd en zoals te verwachten kon ze niet wachten om alles te gaan proeven.

Het pakket bestond uit verschillende soorten Amerikaans snoep. Bijvoorbeeld twee soorten M&M’s. De ene had een peanut butter smaak en de ander zou naar pretzels smaken. Nou hebben we allebei even geproefd, maar de smaak pretzel konden we niet helemaal herleiden. Het was eerder een crunchy variant. We waren ook ontzettend benieuwd naar de Whoppers Milkshake balletjes. De verpakking alleen al zag er super leuk uit. En dan heb ik het nog niet eens over de zoete cupcake geur die er uit de verpakking kwam. De balletjes zijn net zo groot als een knikker en zijn lekker crunchy van binnen. En zoals de naam al zegt smaken ze ook naar aardbeien, heerlijk zoet!

YouTube video

Amerikaans snoep is niet heel makkelijk te vinden in Nederland. Nou hebben sommige winkels wel het e.e.a. maar ze hebben vrijwel nooit de hele aparte smaken of bijzondere merken. Bij USgroceries kun je bijna alles wel vinden. Ben je nou nog helemaal niet bekend met de merken die ze verkopen maar wil je wel van alles wat proberen? Kijk dan eens bij de snoep pakketten. Deze verkopen ze al vanaf €9,99 en bevatten allemaal verschillende producten zodat je alles kan proberen. Ook leuk voor bijvoorbeeld een thema feestje of een bios avondje!

Welke Amerikaans snoep merken ken jij allemaal?

Handtekening Jamey