black friday

Tegenwoordig is Black Friday een dag die niet meer weg te denken is in Nederland. Vooral als het gaat om de beste deals op het gebied van beauty en cosmetica kun je tijdens Black Friday ten hartelust los gaan. In dit artikel vind je 5 tips waarmee jij de beste deals gaat scoren!

Lees je vooraf in

Klinkt makkelijker dan gezegd, maar je kunt je heel makkelijk voor de nieuwsbrieven inschrijven van bedrijven die jij interessant vind. Ben je bang voor een inbox vol spam? Maak dan een gratis mail adres aan die je dan alleen voor deze nieuwsbrieven gebruikt. Zo blijft je inbox schoon, maar ben je wel op de hoogte van alle toffe Black Friday deals!

Online shoppen

In Amerika gaat het soms heel erg ver in de winkels. Nou hoef je dat gelukkig niet te verwachten in Nederland. Maar het is vaak wel heel fijn en makkelijk als je vanaf je laptop je bestelling kan plaatsen en net zulke leuke deals krijgt als in de winkels. Plus het scheelt je weer een dagje vrij nemen!

Don’t be late..

Dit overkwam mij helaas wel al een paar keer vorig jaar. Ik had heel duidelijk een lijstje gemaakt met wat ik graag wilde halen. Een heerlijke geurkaars die blijkbaar heel veel andere mensen ook al hadden gezien. En helaas had ik de pech en viste ik naast het net. Dit jaar zorg ik er voor dat ik zodra de sale start mijn bestelling klaar staat in mijn mandje. Houd er overigens wel rekening mee dat hele speciale acties erg snel kunnen gaan. Websites raken soms overbelast en wanneer je dus écht heel erg graag iets wilt hebben is het slim om een back-up laptop of telefoon open te hebben staan.

Retourtje als het niet goed is?

Veel mensen verkijken zich op dingen als het een koopje lijkt. Slim is dus om van te voren even te kijken wat de retour mogelijkheden zijn. Gelden de zelfde regels als altijd, of moet je de retourkosten zelf betalen? Allemaal dingen die wel handig zijn om vooraf te weten.

Maak vooraf een shopping lijstje.

Oorspronkelijk is Black Friday de dag dat ze in Amerika een startsein geven voor het shoppen van kerstcadeaus. Iedereen wilt het beste, grootste, tofste cadeau geven voor de mooiste prijs. Daarom is het goed om van te voren te bedenken wat je aan wie wilt schenken. Maak een shopping lijstje en weet welke kortingscodes er nodig zijn om de beste deal te krijgen. 

Mijn shoplijstje tot nu toe?

Ja, ik heb natuurlijk ook niet stil gezeten. Natuurlijk ben ik gaan kijken bij de Black Friday deals van Notino.nl. Een van mijn favoriete beauty shops. Hier hebben ze trouwens niet 1 dag sale, maar een hele week! Van maandag 25 november tot en met zondag 1 december 2019 kun je genieten van hun mega sale. Tot nu toe staan er een paar kerstcadeaus op mijn lijstje zoals de nieuwe parfum van Versace voor Bram, een lekkere geurkaars van DW Home voor mijn zusje en voor mijn moeder haar favoriete parfum van Yves Saint Laurent.

Hopelijk kom jij met deze tips de Black Friday 2019 sale door en scoor jij ook de mooiste deals! Mocht je nog tips hebben, laat ze vooral achter in de comments.

5 x Black Friday tips