fbpx

Over Jamey

Mijn naam is Jamey Herben en ik ben een freelance blogger uit Nijmegen. Op mijn blog schrijf ik dagelijks over alles met betrekking tot Beauty, Fashion en Lifestyle maar ook het leven als nieuwe moeder en reizen komt aan bod. Zo kun je denken aan reviews, leuke winacties, maar ook inspiratie artikelen en outfits.

Ik ben oorspronkelijk begonnen als gastblogger op verschillende beauty blogs. Maar het bleef toch kriebelen om een eigen blog te starten. Daarom heb ik begin 2014 de knoop doorgehakt en ben ik Beauty Unboxing gestart. Omdat in 2019 de naam niet meer paste is deze inmiddels veranderd naar Jamey.nl.

The blog

Ik heb mijn blog genoemd naar waar mijn passie is begonnen. Namelijk het unboxen van (internationale) beauty swaps. Na een tijdje ben ik mij ook gaan richten op reviews, fashion, lifestyle en niet te vergeten reizen. Na verloop van tijd ben ik ook zwanger geworden van mijn prachtige kinderen. Zij zijn inmiddels mijn Muse en een bron van gezellige inspiratie. Mijn artikelen zijn allemaal geschreven met liefde en passie en bevatten altijd mijn eerlijke mening.

Marieke Lubbers Photography (23 van 116)

Mama

Hoewel de site Beauty Unboxing is gestart als een beauty blog is deze inmiddels omgetoverd tot Jamey.nl. Hierop staat voornamelijk mijn leven centraal. En een heel erg groot deel van mijn leven is het mama zijn van mijn twee prachtige kinderen.

Op de site vind je onder andere verhalen over mijn zwangerschap, de eerste weken van ons leven met kinderen, maar ook dingen waar wij tegen aan lopen als ouders. Is het allemaal zo leuk? Of zijn er ook mindere momenten in het ouderschap? Je leest het hier allemaal!

Fashion

Sommigen geloven het niet maar ik ben echt een mode meisje geweest. Althans, het mode meisje achter de schermen. Ik heb een aantal jaren gewerkt bij een bureau dat modeshows organiseerde en daar regelde ik eigenlijk alles achter de schermen. Die passie voor mode is daar door blijven hangen en hebben er toe geleid dat ik ook erg graag over fashion en accessoires schrijf. Je kunt onder andere outfit posts en (plussize) fashion artikelen verwachten van mij.

Lifestyle

Alles in en rondom het huis komt ook aan bod op Beauty Unboxing. Niet alleen omdat ik het leuk vind om over mijn eigen interieur en tuin te schrijven maar ook omdat ik het ontzettend leuk vind om inspiratie die ik op doe te delen. Naast inspiratie artikelen kun je hier ook DIY’s en reviews verwachten.

Zoals je wel kunt lezen draait mijn blog dus ook echt om mijn passies. Ik geniet van elke opdracht, elk product dat ik review en elk event waar ik verslag van mag leggen. Mijn doel is om jullie dit ook laten te ervaren.

Samen lopen met Jamey en Noé