Wat heb ik uitgekeken naar dit moment. Ze hangen,  onze nieuwe houten jaloezieën en prachtige gordijnen. Benieuwd naar het resultaat? Lees dan snel verder!

Vanaf het moment dat we de sleutels kregen hebben wij gekozen voor “simpele” raambekleding. We wisten niet wat we nou echt mooi vonden en qua budget hadden we het ook niet zo breed op dat moment. Dat resulteerde in budget duo gordijnen die na 3 maanden al begonnen te rafelen en gordijnen die eigenlijk veel te donker en dik waren voor onze smaak.

Before

En daar kwam onze held!

Een paar weken geleden was het dan eindelijk zover. We hadden op Veneta.com een meet en adviesgesprek ingepland. Ik had wel wat ideetjes, maar toch vond ik het wel erg fijn om extra advies te krijgen over bijvoorbeeld het materiaal of de kleuren. Voor ons was het namelijk belangrijk om kind- en onderhoudsvriendelijke materialen te gebruiken. We kwamen daarom zelf al snel uit op houten jaloezieën. Deze zijn makkelijk schoon te maken en hebben een handige kinderbeveiliging.

Omdat we hele donkere gordijnen hadden vond ik het vooral erg belangrijk om nu te gaan voor lichte gordijnen. We hebben van uit de achtertuin geen inkijk. Om die reden hebben we nu gekozen om te gaan voor een transparante stof. Ook wel Core linnen genoemd. Een zachte linnen stof waar je doorheen kunt kijken. Zowel de houten jaloezieën als de gordijnen hebben dezelfde grijs/zand kleur. Deze matcht perfect bij onze vloer en bank.

Inmeten

Ik zelf heb echt twee linker handen. Even de juiste maten doorgeven zou ik dan ook nooit durven. Gelukkig kon Mark van Veneta.com mij daarbij helpen. Binnen een paar minuten had hij voor ons alle ramen opgemeten en stond de bestelling al klaar. Als dat geen ontzorging is weet ik het ook niet meer.

Montage service, YES PLEASE!

Zoals ik al zei ben ik niet heel handig. Bram is wel handig, maar ook driftig. Als het even niet lukt kan ik niet garanderen dat het product het overleefd. Toen we dan ook te horen kregen dat Veneta.com een montage service had hoefde ik er ook niet over na te denken en werd er gelijk een afspraak gepland.

En vorige week was het dan eindelijk zo ver! Daar waren de heren van Veneta.com weer! Dit keer niet met kleurstalen, maar het echte werk. In totaal moesten er 4 houten jaloezieën en 2 gordijnen opgehangen worden. Nogmaals, als wij dit zelf hadden moeten doen waren we waarschijnlijk 8 uur bezig geweest. De heren van Veneta.com waren binnen 1,5 uur klaar! En echt op de millimeter na werd alles gecheckt, en dubbel gecheckt. Wat een service!

After!

Ik ben écht oprecht zo enorm blij met het resultaat. Eigenlijk baal ik dat we deze afspraak gewoon niet eerder hadden gemaakt. Het is het zo enorm waard.

Wat vind jij van onze nieuwe raamdecoratie van Veneta.com? En ben jij al bekend met Veneta.com?

Onze nieuwe raamdecoratie van Veneta.com hangt!