Enige tijd geleden ben ik begonnen met de nieuwe verzorgingsproducten van The Body Shop ‘CBD Skincare”. In deze lijn zit een masker, een huidolie en een gezicht crème, de elkaar versterken als je het samen gebruikt. Het is een hele fijne verzorgingslijn om het vochtbalans van de huid te verbeteren. Vandaag lees je over mijn persoonlijke ervaring met The Body Shop CBD Skincare.

The Body Shop CBD Skincare

Over The Body Shop CBD Skincare

Een van de oprichters van The Body Shop was een pionier toen ze de wereld 20 jaar geleden kennis liet maken met de Hemp-lijn bij The Body Shop. terug naar nu heeft The Body Shop een gehele nieuwe Hemp-lijn ontwikkelt. Om de huid extra te voeden en het vochtbalans is verbeteren.

In deze lijn zitten de volgende drie producten:

  • Restoring Facial Oil
  • Replenishing Moisture Cream
  • Soothing Oil-Balm Cleansing Mask

The Body Shop CBD Skincare

The Body Shop CBD Restoring Facial Oil

De CBD Restoring Facial Oil is perfect om het vochtarme en gestreste huid te herstellen. Een gestreste huid herken je vaak aan droog voelen, onrustig en doffe matte teint. Deze gezichtsolie is verrijkt met een melange van uit de natuur bereide CBD, hennepolie en squalaan. En bijzonder is toch wel dat 99,9% van de ingrediënten van natuurlijke oorsprong zijn.

Ik gebruik de huidolie tweemaal per dag en breng het aan op een schoon en droog gelaat. De olie voelt als een droge olie aan en is totaal niet vettig en trekt snel in. Na de eerste keer gebruik merkte ik al dat mijn huid soepeler en zachter aan voelde. Het product kan je zoals je op de foto ziet heel makkelijk doseren met behulp van het pipetje.

Nu ik langere tijd deze olie gebruik merk ik dat mijn huid meer in balans is, soepeler en wat meer kleur. Ook als je een gevoelige huid hebt kan je dit product goed gebruiken. Het geeft geen irritatie of branderig gevoel.

The Body Shop CBD Restoring Facial Oil is verkrijgbaar bij The Body Shop voor €28,00 30ml

The Body Shop CBD Skincare

The Body Shop CBD Replenishing Moisture Cream

De Replenishing Moisture Cream is een dagcrème die ik aan breng na dat ik de huidolie heb aangebracht. De crème voelt vol en romig aan maar smelt wel snel samen met de huid en geeft een gehydrateerd gevoel. De crème is verrijkt met en melange van uit de natuur bereide CBD, hennepolie en squalaan, eigenlijk dezelfde ingrediënten als in de huidolie.

Na de eerste keer gebruik voelde mijn huid zacht en gehydrateerd aan maar om echt resultaat te zien had mijn huid hierbij iets langer de tijd nodig. Na ongeveer een week zag ik dat ik mijn huid rustiger was en gezonder en frisser oogde, minder vermoeid is misschien wel de juiste omschrijving.

Even nog een leuk weetje; De ingrediënten in deze crème zijn voor 97% van natuurlijke oorsprong.

The Body Shop CBD Replenishing Moisture Cream is verkrijgbaar bij The Body Shop voor €23,00 50ml

The Body Shop CBD Skincare

The Body Shop CBD Soothing Oil-Balm Cleansing Mask

Maskers, heerlijk maar echt ik vergeet al heel snel dat wekelijkse ritueel. Daarom zal ik eerlijk zijn dat ik dit gezichtsmasker nog maar één keer heb gebruikt.

Dit masker is een combinatie van een melktextuur en een gel, hij is een beetje glazig als je hem aanbrengt. Dit masker is ideaal om de huid te zuiveren, reinigen en de huid tot rust te laten komen.

Ik vond hem heel prettig aanvoelen, licht en verfrissend. Een masker laat ik standaard altijd 10 min zitten en vervolgens spoel ik het af met lauw water. Mijn huid voelde hierna niet trekkerig aan maar heerlijk zacht.

The Body Shop CBD Soothing Oil-Balm Cleansing Maskis verkrijgbaar bij The Body Shop voor €20,00 100ml