Geld besparen kan je op veel manieren doen. Wat vaker de lampen uit laten, niet te veel stoken in de winter of misschien wat meer water gaan drinken zodat je minder frisdrank koopt. Maar je kunt ook op veel manieren geld verdienen. Benieuwd waar ik het over heb? Lees dan snel verder.

Je hoeft niet altijd geld te besparen om geld te verdienen. Je kunt namelijk ook heel makkelijk geld verdienen en in deze blog ga ik je een aantal manieren hiervan verklappen.

Doe je boodschappen bij de Jumbo. Hier hebben ze namelijk een regeling dat als je de 4e wachtende in de rij bent dat je alle boodschappen gratis krijgt. Je hoeft er niet veel voor te doen en als je mazzel hebt en het is druk verdien je zo gelijk een boodschappen wagen vol geld. Mocht er niet een Jumbo in de buurt zitten ga dan ook eens naar de AH. Dagverse producten krijgen bij onze AH altijd rond etenstijd een 35% sticker waardoor ik soms wel 10 euro verdien bij mijn boodschappen!

geld verdienen

Wat ook een hele makkelijke manier van geld verdienen is werken als testpanel lid. Je krijgt best een riante vergoeding voor het lezen van e-mails of meedoen aan online enquêtes. Durf je ook langs winkels te gaan en vind je het niet erg om af en toe een bezoekje te plegen aan een winkel of tankstation meld je dan ook aan als mystery shopper. Deze worden vaak door ketens in gezet om de klantvriendelijkheid en service te controleren.

Raadpleeg altijd kortingssites voor je online iets gaat bestellen. Zo is er altijd wel korting te vinden voor alle sites. Ik Google altijd gewoon even op dingen als “korting Bonprix” of op “kortingscode”. Er zijn ontzettend veel goede sites waarop je dan een code voor gratis verzending of 10 – 40% korting kan vinden. Een van mijn favorieten is Shopkorting.nl.

Heb jij nog wat goede bespaartips? Laat ze dan achter in de comments en wie weet maak ik binnenkort een vervolg met nog meer goede tips!

Handtekening Jamey