Een luxe uitstraling heeft niet altijd wat te maken met dure producten en grote merken. Ook met een klein budget kun je een simpele slaapkamer omtoveren in een super deluxe suite. Ik heb wat tips voor je, lees je mee?

Met de juiste verlichting kun je heel makkelijk een bepaalde vibe creëren. Heb je misschien nog wat leuke lampjes over van de kerst? Gebruik die dan bijvoorbeeld boven je bed, of aan het hoofdeinde. Met een mooie lichte stof bedek je de lampen (zorg er wel voor dat deze een beetje doorschijnt) en je hebt gelijk een luxe uitstraling zonder dat het je direct bakken met geld kost.

Ook zie je steeds vaker een kleding rek terug in de slaapkamer. Hier kun je bijvoorbeeld een paar van je lievelings schoenen bij zetten, een mooie tas of misschien je statement outfits aan ophangen. Door er een aantal plankjes tussen te zetten kun je ook een aantal accessoires neerzetten voor een luxe uitstraling.

Ook zijn boxsprings niet meer weg te denken uit een luxe slaapkamer. Kijk bijvoorbeeld eens op Goossenswonen.nl voor wat inspiratie. Bij Goossens weten ze precies wat een luxe slaapkamer nodig heeft en kun je heel makkelijk je eigen boxspring samenstellen.

Als laatste kun je die luxe suite vibe creëren door een aantal mooie accessoires aan te schaffen. Neem bijvoorbeeld eens een kijkje bij de Xenos of Action. Hier scoor je een hoop leuke items voor een klein prijsje. De kleur van dit moment is koper. Koper straalt een romantische, strakke en ook luxe sfeer uit en past dus echt in de slaapkamer die we hier willen maken. Mocht je ook van Marmer houden, combineer dit dan zeker. Beide zijn helemaal hot op dit moment en passen bijna in ieder interieur!

luxe 1

Ik ben al druk bezig met het omtoveren van mijn eigen slaapkamer. Heb jij nog wat leuke tips? Laat ze dan achter in de comments!

Handtekening Jamey

Afbeeldingen van Pinterest