Dit was de Win Week alweer..

Wat is dit snel gegaan zeg. Een week lang de mooiste winacties is alweer voorbij. Ik som ze nog even voor je op. Mocht je er per ongeluk eentje hebben gemist, je hebt nog een week de tijd om mee te doen!

Wanneer Ike ven terug denk aan de afgelopen maanden herinner ik mij vooral veel hectiek omdat niet alles lukte. Het thema dat ik graag wilde gebruiken was toch ingewikkelder dan ik dacht. Facebook wilde niet mee werken. En zo kwamen er nog veel meer dingen op mijn pad waar ik in eerste instantie niet op gerekend had. Gelukkig is alles uiteindelijk op zijn pootjes terecht gekomen en kon de pret beginnen.

Nog even alle winacties op een rijtje

En met de pret bedoel ik natuurlijk het regelen van de allerleukste winacties voor jullie, mijn lieve volgers/lezers! En zo begonnen we deze week ook met een van mama’s musthaves; de Stokke Tripp Trapp! Als ik de reacties mag geloven zijn jullie net zo gek zo op deze kinderstoel als dat ik ben!

De tweede dag kon je kans maken op de nieuwe baby uit de V-Tech familie. Namelijk Bobby. Bobby is gek op badderen en kletst vrolijk met je kindje mee.Deze winactie heeft zoveel reacties gehad. Ik kan het nog steeds niet helemaal geloven. Noé is echt gek op Bobby, en het liefst geef ik iedereen zo’n lieve vriend. Doe daarom vooral mee! Wie weet maak ik jou blij!

Natuurlijk heb ik ook een hoop leuke goodies voor de dames. Niet alleen de kindjes worden namelijk verwend tijdens deze Win Week. In samenwerking met Bijou Brigitte heb ik namelijk een heel leuk setje met accessoires samengesteld die ik maar liefst 3 keer ga weggeven!

En ook aan de Beauty Lovers is gedacht. Ik mag namelijk ook een prachtige Foreo Luna fofo weggeven. De Luna fofo is een geavanceerde bostel voor het reinigen van je gezicht en die je huid analyseert waardoor je een persoonlijke huid verzorgingsroutine kan toepassen. Klinkt goed toch?

En als we het toch hebben over beauty, je kunt ook een heerlijk verwenpakket met goodies van Kruidvat winnen. In dit pakket zit onder andere een DIY setje, droogshampoo en nog veel meer fijns!

Op dag 6 mag ik een van jullie blij gaan maken met een cadeaubon van maar liefst 300 euro bij Eye Wish. Als Eyewishambassadeur krijg ik maandelijks de kans om de nieuwste brillen uit te proberen. En die Joy wil ik natuurlijk met jullie delen!

Alsof de Win Week nog niet gaaf genoeg is mag ik ook een geweldige winactie samen met Cybex organiseren. En niet zo maar eentje. Ik mag namelijk de geweldige Anna K kinderwagen weggeven! Deze is inclusief een regenhoes en voetenzak en heeft echt een geweldig toffe print. Die wil je toch gewoon hebben!?

Heb je nog niet meegedaan? Geen zorgen, je hebt nog alle tijd om even mee te doen. Over een week ga ik alle winnaars uitloten en mailen met het goede nieuws. Houd dus volgende week je mailbox in de gaten! Ik voel me stiekem gewoon een beetje Sinterklaas! Wees niet bang, ook na deze Win Week komen er nog hele leuke winacties aan. Houd de site en mijn Instagram pagina dus goed in de gaten. Wil je als eerste op de hoogte zijn van winacties? Zorg dan ook even dat je op Instagram je notificaties aanzet.

Doe nog snel mee aan de winacties! Wie weet ben jij volgende week een van de gelukkige winnaars!

Dit was de win week alweer