Eyewish winactie Fendi Bril

Als Eye Wish Ambassadeur kan ik natuurlijk niet een Win Week organiseren zonder een geweldige winactie op te zetten in samenwerking met Eye Wish! Wil jij nog graag een nieuwe bril? Doe dan snel mee met de winactie om kans te maken op een waardebon t.w.v. €300,-!

Sinds een paar maanden mag ik mij trotse Eye Wish ambassadeur noemen. Ik draag eigenlijk al een tijdje een bril, maar dit is vooral bedoeld voor het autorijden, het werken achter de laptop en bij het lezen of tv kijken. Als ik het zo opsom lijkt het eigenlijk of ik hem altijd op moet haha. Nou moet ik helaas toegeven dat het afgelopen jaar mijn ogen slechter zijn geworden. Ik dacht eerst dat dit na mijn zwangerschap wel weer weg zou trekken. Maar helaas was dit niet het geval. Toen ik te horen kreeg dat Eye Wish met mij wou samenwerken was ik dan ook erg blij! Want wie wilt er nou niet voor elke gelegenheid een toffe bril.

Eyewish winactie Fendi Bril beeldschermbril

Een beeldscherm bril, wat is dat nou?

Zoals de naam al zegt, het is een bril die je draagt achter een beeldscherm. Een computerbril of een beeldschermbril heeft speciale glazen met een blauwlichtfilter. Het blauwe ledlicht van een beeldscherm is namelijk heel erg vermoeiend voor je openen kan er voor zorgen dat je bioritme van slag raakt. Zo kan het bijvoorbeeld zijn dat je lichaam gaat denken dat het langer dag is waardoor het weer langer duurt voor je in slaap valt. Erg vervelend als je ’s morgens weer vroeg op moet.

Wanneer moet je kiezen voor een beeldschermbril?

Wanneer je meer dan 2 uur per dag achter een beeldscherm zit en bijvoorbeeld last krijgt van vermoeide ogen of hoofdpijn kan het slim zijn om te kijken naar een beeldschermbril. Deze geeft net even de verlichting die je nodig hebt wanneer je lang achter een beeldscherm zit. Ik bestel zelf mijn brillen standaard met een BlueClean filter omdat ik eigenlijk elke dag wel langer dan 2 uur op een beeldscherm kijk. Mijn klachten zijn hierdoor ook echt vele malen minder. Ik heb veel minder last van vermoeide ogen en hoofdpijn. Mijn schouders is een ander verhaal, maar dit komt denk ik omdat ik zelf gewoon geen goede zithouding heb.

De bril die ik op de foto’s draag is van Fendi. Ook hier heb ik de BlueClean filter in laten zetten. Wanneer je heel goed kijkt zie je misschien een kleine blauwe glans. Maar verder zie en merk je er vrijwel niets van! Goed he? Nog een tip van flip, overleg eens met je werkgever. Want sommige werkgevers bieden ook een vergoeding wanneer je dus de hele dag achter een computer zit.

Eyewish winactie Fendi Bril 2WIN!

Zit jij nou ook regelmatig achter de computer te werken, of heb je gewoon een nieuwe bril nodig? Dan heb ik gaaf nieuws! Ter ere van de lancering mag ik een van jullie blij gaan maken met een bril t.w.v. €300,- bij Eye Wish! En meedoen is heel simpel.

Reageer dan onder dit artikel met een werkend mail adres (zodat ik je kan contacten)
Volg Jamey.nl als je dat nog niet doet op Instagram, Youtube en/of Facebook
Tag je vrienden, familie, kennissen en deel dit artikel op social media!

Draag jij ook een beeldschermbril?