WIN een Cybex Anna K PRIAM 1

Dit is denk ik toch wel een van de mooiste winacties die ik ooit heb mogen organiseren! Ik mag namelijk speciaal voor de lancering van Jamey.nl een Cybex PRIAM Anna K Lux Seat en voetenzak weggeven! Wil jij kans maken? Lees dan snel verder!

Wie mijn blog al een tijdje volgt weet dat ik helemaal verzot ben op Cybex. Wij zijn begonnen met een Cybex Cloud Q toen Noé net geboren was, en inmiddels hebben we ook al een nieuwe Cybex Sirona S I-SIZE voor in de auto en een prachtige PRIAM kinderwagen uit de KOI collectie. De reden dat ik zo enorm enthousiast praat over de producten van Cybex is omdat de kwaliteit echt bijzonder hoog is. Daarnaast is Cybex ontzettend strikt als het gaat om veiligheid. En dat is natuurlijk iets wat wij als ouders heel erg belangrijk vinden toch?

WIN een Cybex Anna K PRIAM 3

WIN een Cybex Anna K PRIAM 1

Anna K

Anna K is een jonge Oekraïense designer die op haar 21e is gestart als model. In haar designs houd ze zich bezig met 1 ding, de toekomst. En dit zie je ook gelijk terug in haar Cybex Fashion collectie! Ze is niet bang om kleuren te gebruiken en in de print zie je precies terug hoe een kind de toekomst zal omschrijven. Namelijk voor space raketten, planeten en sterren. De basis van het design is donker blauw. De collectie van Anna K bestaat uit de Cloud Z (vanaf de geboorte tot ongeveer 18 maanden te gebruiken, Een MIOS Seat pack, de PRIAM Seat pack, een draagzak en een matching luiertas. En dat allemaal in het zelfde design, gaaf toch!

Zoals ik al vertelde mag ik ook een van mijn lieve lezers blij gaan maken met een prachtige Anna K Priam! Ken jij dus nog iemand die zwanger is, of heb jij zelf een kleintje, of ben je gewoon toe aan een nieuwe kinderwagen? Doe dan nu mee!

WIN een Cybex Anna K PRIAM 2
Wat kan je winnen:

  • Cybex PRIAM onderstel
  • Anna K Lux Seat
  • Anna K Voetenzak
  • Adapters voor een autostoeltje
  • Regenhoes

Hoe kan je mee doen?

Reageer dan onder dit artikel waarom jij wilt winnen met een werkend mail adres (zodat ik je kan contacten)
Volg Jamey.nl als je dat nog niet doet op Instagram, Youtube en/of Facebook
Volg Cybex op Instagram
Tag je minimaal 2 vrienden op de foto op Instagram!

Je kunt mee doen door op Instagram onder de Cybex Winactie post te laten weten waarom je graag wilt winnen en minimaal 2 vrienden/vriendinnen te taggen! Ook zou ik het erg leuk vinden als je de Instagram pagina van mij en Cybex volgt zodat we je op de hoogte kunnen houden van toekomstige leuke acties. Ben je nou bang dat je op Instagram iets mist, zorg dan even dat je je notificaties aanzet.

WIN een Cybex Anna K PRIAM 4

Ik ben ontzettend blij dat ik iemand van jullie blij mag gaan maken met dit prachtige cadeau. De PRIAM is echt een geweldige wagen, wij hebben er ook zelf ontzettend veel plezier van! Wil jij binnenkort de blits maken met deze geweldige kinderwagen? Doe dan snel mee aan de winactie! De winnaar zal over 2 weken een PB ontvangen.

Disclaimer: De Cybex Anna K PRIAM is een showroommodel. Er is dus enkele keren mee gelopen. Echter is hij wel nieuw verder!
WIN een Cybex Anna K PRIAM