Bijou Brigitte cadeaupakket 5

We zijn er nog niet mensen! Ik heb namelijk nog een geweldig leuke winactie voor jullie! In samenwerking met Bijou Brigitte mag ik maar liefst 3 van jullie blij gaan maken met een door mij uitgekozen cadeaupakket t.w.v. €74! Benieuwd wat er allemaal in dat pakket zit en hoe je kans maakt op een van deze sets? Lees dan snel verder!

Je zou denken dat we al het moois wel gehad hebben, maar dat is dus absoluut niet! Voor alle fashionista’s heb ik een prachtig cadeaupakket samengesteld vol met rosé gold sieraden van Bijou Brigitte. Jullie hebben al vaker op Instagram kunnen zien dat ik echt gek ben op de tassen en sieraden van Bijou Brigitte. En vooral als het gaat om de shiny roze gouden items. Het zal je dan ook niet verbazen dat je die terug gaat zien in het pakketje dat je kunt winnen.

Bijou Brigitte cadeaupakket 1

Niet 1, maar 2 armbanden!

Ik draag zelf graag armbanden. Het maakt je outfit af. En het is voor de moeders onder ons ook vast herkenbaar dat kettingen van je nek worden getrokken bij kleine kids. En daarom is een armband net even wat makkelijker en net zo leuk. De eerste armband is ingelegd met mooie steentjes in de vorm van een bloem en blaadjes. Het tweede armband bestaat uit drie armbanden in een en staat echt super tof al zeg ik het zelf!

Bijou Brigitte cadeaupakket 2

Shine bright like a diamond!

Zijn ze niet prachtig?! Deze oorbellen glimmen nog veel mooier dan dat je hier op de foto ziet. Een echte eyecatcher die bij elke look past. Voor bijvoorbeeld een avondje uit, of voor een normale werkdag. Ze zijn classy en toch ook niet té opvallend. Ik vind ze echt geweldig!

Bijou Brigitte cadeaupakket 3

Om door een ringetje te halen

Als we dan toch aan bling bling doen hoort deze prachtige rosé gouden ring er natuurlijk ook bij. Maak je geen zorgen winnaars, ik vraag jullie niet ten huwelijk! Maar zeg nou zelf, deze wil je toch om je vinger hebben?

Bijou Brigitte cadeaupakket 4

Annie, hou jij mijn tassie even vast?

Zoals ik al vertelde ben ik ook echt fan van de tassen en clutches van Bijou Brigitte. Ze passen altijd overal bij en voor een fijn prijsje heb je voor elke gelegenheid een leuke tas. Voor dit cadeaupakket heb ik gekozen voor een kleine schoudertas in een neutrale kleur. Het is een beetje een beige/licht bruin tasje met gouden details. Je kan er met gemak je portemonnee en telefoon in kwijt. En voor een avondje stappen past er ook nog zeker een lipstick bij!

 

Bijou Brigitte cadeaupakket 5

Zo kan je mee doen aan de winactie

Wil jij kans maken op 1 van de 3 Bijou Brigitte cadeaupakketten t.w.v. €74,-?

Reageer dan onder dit artikel met een werkend mail adres (zodat ik je kan contacten)
Volg Bijou Brigitte op Instagram
Volg mij als je dat nog niet doet op Instagram en/of Facebook
Tag je vrienden, familie, kennissen en deel dit artikel op social media!

Over twee weken zal ik alle winnaars bekend gaan maken en ontvangen hun een PB of mailtje!

Bijou Brigitte cadeaupakket pin