Win een Stokke Tripp Trapp 1

Je leest het helemaal goed! Speciaal voor de lancering van Jamey.nl mag ik dé kinderstoel der stoelen weggeven aan een van mijn lieve lezers. Ben je benieuwd waarom je de Tripp Trapp moet hebben, en hoe je hem kan winnen? Lees dan snel verder!

Het is dan eindelijk zo ver. We hebben er hard aan gewerkt. En geloof mij er zijn hier en daar ook best wat tranen in gestoken. Maar het is dan eindelijk zo ver! Je bent vandaag op de vernieuwde site, Jamey.nl! En om dat te vieren pakken we het deze week groots aan. Een week lang maak je als lezer van Jamey.nl kans op geweldige prijzen. En vandaag beginnen we met de eerste, namelijk de Stokke Tripp Trapp!

Win een Stokke Tripp Trapp 2Je hebt de mega bekende kinderstoel vast al vaker voorbij zien komen. Het is nou eenmaal de kinderstoel waar iedere ouder heel erg blij van word. Deze stoel groeit namelijk helemaal mee met je kindje. En ik werk nu al een tijdje samen met het prachtige merk Stokke, dus een winactie voor de lancering van de site kon natuurlijk niet uitblijven!

Stokke Tripp Trapp 1

De voordelen van een Tripp Trapp op een rijtje

  • Een design dat in ieder huis past
  • Makkelijk in elkaar te zetten
  • In heel veel verschillende kleuren verkrijgbaar
  • Verstelbaar waardoor hij voor iedere leeftijd passend is
  • Gemakkelijk schoon te maken
  • Er zijn veel accessoires voor te krijgen zoals de newbornset

Stokke Tripp Trapp 3

Omdat de kinderstoel in ieder interieur moet passen mag de winnaar zelf een mooie kleur uitkiezen. Zelf vind ik de witte variant erg mooi. En door er leuke kussentjes bij aan te schaffen kun je het net zo leuk maken als je wilt. (deze zijn bij de winactie niet inbegrepen). 

Stokke tripp trapp

Winnen?

Wil jij een Stokke Tripp Trapp t.w.v. €199 winnen in een kleur naar keuze?

Reageer onder dit artikel met een werkend mail adres (zodat ik je kan contacten)
Volg Stokke op Instagram en/of Facebook
Volg mij op Instagram en/of Facebook (optioneel, maar word wel heel erg gewaardeerd)
Tag je vrienden, familie, kennissen en deel dit artikel op social media!

Volgende week ga ik alle deelacties, reacties, shares en comments in een grote pot doen. Hoe meer je doet, des te vaker je naam in deze pot komt. De winnaar zal van mij een mailtje ontvangen. Houd je mailbox dus goed in de gaten en doe gezellig mee!

UPDATE: De winnaar heeft mail ontvangen.

#1 WIN een Stokke Tripp Trapp!