#4 WIN een Luna fofo

Vandaag winactie nummer 4! Ik mag namelijk vandaag een super handige en leuke beautygadget weggeven; Foreo Luna fofo. Het is een geavanceerde bostel voor het reinigen van je gezicht en die je huid analyseert waardoor je een persoonlijke huid verzorgingsroutine kan toepassen. Benieuwd naar mijn persoonlijke ervaring en wil je weten hoe jij kans maakt? Lees dan gauw verder!

#4 WIN een Luna fofo

Over Fereo LUNA Fofo

LUNA fofo is een slim borsteltje voor het analyseren en reinigen van je gezicht in één. De geavanceerde sensoren staan in contact met de FOREO-app om het vochtgehalte in de huid te meten en geven een overzicht van de gezondheid van je huid. Met 1 druk op de knop worden de gegevens gesynchroniseerd met het borsteltje voor een reinigingsprogramma van zachte T-Sonic pulsaties die op jouw unieke huid afgestemd zijn.

  • De Forea LUNA Fofo is verkrijgbaar in 7 verschillende kleuren
  • Zo uit de verpakking 400 keer te gebruiken! En is het apparaat leeg dan kan je er nieuwe batterijen inzetten
  • De Forea LUNA Fofo is gemaakt van waterdicht siliconen
  • Geeft snel zichtbaar resultaat

#4 WIN een Luna fofo

#4 WIN een Luna fofo

Hoe werkt het

Je download de FOREO For You/app in op je telefoon. Vervolgens vul je enkele persoonlijke dingen in zoals leeftijd en hoeveel water je drinkt per dag en wat voor soort huid je hebt. De app en de Foreo LUNA Fofo maken contact met elkaar door bluetooth. De Foreo LUNA Fofo heeft 24-karaats goudblad huidsensoren die uitvoerig de huid kan analyseren. Het vocht gehalte van de huid word gemeenten en het resultaat is direct zichtbaar op je telefoon. Al met al duurt de analyse enkele seconden en kan je wekelijks opnieuw doen. Zorg ervoor dat je de analyse toepast op een gereinigde huid. De app laat je door middel van gesproken tekst en beelden zien welke vier delen van het gezicht geanalyseerd moeten worden.

Vervolgens word je persoonlijke reinigingsroutine op gelagen in de app. Maak de Foreo LUNA Fofo vochtig en breng je reinigsproduct toe. Door 1 seconden op de LUNA knop te drukken gaat het apparaat aan. Wrijf de Foreo LUNA Fofo borstel over je gezicht met een ronddraaiende beweging. Het apparaat pauzeert kortstondig wanneer het tijd is op naar de andere gedeelte van het gezicht te gaan.

Als je klaar bent spoel je je gezicht af en dept het droog. Daarna breng je je gewenste huidverzorgingsproduct aan en klaar!

#4 WIN een Luna fofo

Conclusie

Ik vind het een geweldige uitvinding. Iedere huid is weer anders en iedere huid heeft andere behoeftes. De app werkt heel makkelijk. Na gebruik voelt mijn huid soepel en heel zacht en schoon aan. Het apparaat is makkelijk af te spoelen. Ik gebruik het Foreo LUNA Fofo alleen in de avond mede omdat ik morgens altijd een beetje in tijd nood zit.

#4 WIN een Luna fofo

Zo kan je mee doen aan de winactie

Wil jij kans maken op Foreo LUNA Fofo t.w.v. €89,00?

Reageer dan onder dit artikel met een werkend mail adres (zodat ik je kan contacten)
Volg Jamey.nl als je dat nog niet doet op Instagram en/of Facebook
Tag je vrienden, familie, kennissen en deel dit artikel op social media!

Over twee weken zal ik alle winnaars bekend gaan maken en ontvangen hun een PB of mailtje!

Luna FOFO