Bobby gaat in bad van Little Love

Het is tijd voor beschuit met muisjes! Er is namelijk een baby geboren bij VTech! Niet alleen leuk voor de jongens, maar ook voor de meisjes. Waarom? Dat vertel ik je in dit artikel en omdat het feest is vanwege de lancering van Jamey.nl ga ik ook een van jullie blij maken met een eigen Bobby!

In bad word een feest!

Noé is dol op badderen. Niet alleen omdat ze het heerlijk vind om zelf te spetteren maar ook omdat we sinds kort Bobby meenemen in bad. Bobby is de nieuwste pop van Little Love en is speciaal gemaakt om mee in bad te gaan. Hij leert hoe je hem moet wassen, afdrogen en zingt de leukste liedjes. Door middel van de watersensor weet hij precies wanneer hij wel en niet in bad zit. Samen spelen, samen leren.

Bobby gaat in bad van Little Love

Bobby komt ook met wat accessoires. Zo zit er een hele schattige badcape bij waarmee je kleintje hem kan afdrogen. Ook zit er een  douchekop bij waar je echt water in kunt doen. Noé vind het heerlijk als wij deze voor over haar heen gebruiken. Ze kan dan echt helemaal ontspannen van de straal die over haar rugje loopt. Zo schattig om te zien! Wanneer ze hem zelf vast heeft gebruikt ze hem als telefoon. Vraag me niet waarom haha.

WIN Bobby gaat in bad voor jouw kindje

Ter ere van de lancering van de vernieuwde site mag ik een van jullie blij gaan maken met de nieuwste Little Love Bobby gaat in bad pop. Meedoen aan deze winactie is heel simpel.

Reageer onder dit artikel met een werkend mail adres (zodat ik je kan contacten)
Volg mij op Instagram, YouTube en/of Facebook (optioneel, maar word wel heel erg gewaardeerd)
Tag je vrienden, familie, kennissen en deel dit artikel of de winactie op social media!

EXTRA NIEUWS! 

Omdat de winactie met Bobby zo hard loopt heb ik het geweldige nieuws van Vtech mogen ontvangen dat ik nog 3(!!) extra Bobby’s mag weggeven! Wil jij kans maken? Volg dan de stappen en wie weet maak ik jou op 11 maart blij!

Volgende week ga ik alle deelacties, reacties, shares en comments in een grote pot doen. Hoe meer je doet, des te vaker je naam in deze pot komt. De winnaar zal van mij een mailtje ontvangen. Houd je mailbox dus goed in de gaten en doe gezellig mee!

#2 WIN Bobby gaat in bad van Little Love