Mensen die mij een beetje volgen weten dat ik de laatste tijd echt actief ben op Instagram. Elke dag zit ik wel even door nieuwe accounts te scrollen en soms kom je dan echt pareltjes van een feeds tegen. Daarom heb ik een aantal instagrammers voor jullie opgesomd die je echt moet gaan volgen! Kijk je mee?

Tamara Bellis is een van mijn favorieten. Ze heeft niet een mega groot account, maar maakt echt prachtige foto’s samen met haar lieve hondje. Nou heeft ze natuurlijk een prachtige omgeving om haar foto’s te maken, want ze woont op Corfu, Griekenland. Maar samen met haar vriend maakt ze echt prachtige foto’s! @tamarabellis is zeker een aanrader!

Een van mijn andere favoriete accounts is die van Charissa. Ik kom haar wel eens tegen op events en ik kan eerlijk war zeggen dat het een schat van een meid is. Daarnaast hebben we een tijdje geleden ook voor Team Kappers samen een shoot gehad met een aantal andere lieve bloggers. Voor prachtige fashion foto’s moet je echt een kijkje nemen bij @ladygoldapple.

Een ander groot voorbeeld voor mij is Frederique van Fablefrique. Weer een geweldig Fashion Instagram account met een lekkere gekke twist. Op de een of andere manier blijft Frederique het voor elkaar krijgen om foto’s te plaatsen waarbij je je kan identificeren. Ze is echt een “girl next door” type and I love it! Je kunt haar en haar lieve hondje Popcorn vinden op @fablefrique.

Wendy van Soest is ook weer een schat van een meid. Ze maakt echt prachtige foto’s en reist ook heel wat af! Een tijdje geleden zagen we elkaar bij de Maybelline Fit me shoot en zo lief als ze is gaf ze mij nog wat goede tips voor mijn eigen Instagram account. Haar tip was om bijvoorbeeld foto’s af te wisselen. Denk hierbij aan eerst een foto van mij, dan een product shot etc. Zo houd je de afwisseling er in en blijft iedereen nieuwsgierig! Volg Wendy op @wendyvsoest.

Ken jij nog een aantal leuke accounts die ik echt moet volgen? Laat ze dan achter in de comments. P.s. volg je mij ook al op Instagram?

Handtekening Jamey