Vorige week was ik een dagje naar Amsterdam, en niet zonder reden! Ik was namelijk gevraagd om een video op te nemen met 5 andere super leuke bloggers voor de nieuwe Maybelline Fit me matte & Poreless foundation. Vandaag wil ik jullie graag meer vertellen over mijn dag, en natuurlijk laat ik jullie ook graag het eindresultaat zien. Kijk je mee?

Wellicht heb je het al wel voorbij zien komen, Maybelline heeft een nieuwe foundation aan hun collectie toegevoegd. Namelijk de Fit me Matte & Poreless. Om te laten zien dat deze foundation bij iedere huid past werd ik uitgenodigd om samen met 5 andere top bloggers en vloggers een video op te nemen om dit te laten zien. En Judith van PinkPress was zo lief om alle foto’s te maken.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

De dag begon voor best vroeg. Gezien ik natuurlijk wel even mijn haar moest stylen en mijn outfit moest samenstellen was ik al vroeg uit de veren. Ik werd om 12.00 uur verwacht in Amsterdam en dat is ook nog best een eindje rijden. Eenmaal aangekomen stond ik toch wel even met knikkende knieën. Alles was zo enorm professioneel opgesteld. Heel wat anders dan een vlog op mijn blog kamertje opnemen!

img_2680

Gelukkig was ik niet de eerste en kon ik dus nog even spieken hoe de andere bloggers en vloggers het deden. Best leuk om te weten, Wendy van Soest gebruikt foundation om haar hele gezicht mooi effe te krijgen. Ik gebruik het juist alleen om de kleine plekjes bij te werken en om mijn wallen te verdoezelen. Mijn Fit  kleur is 130, een prachtige tint met een roze ondertoon. De foundation droogt echt heel mooi natuurlijk op en dekt ook heel goed. Je hebt dus maar een klein beetje nodig, wat ik echt een absoluut voordeel vind.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

img_2688

Na een heerlijke lunch was ik aan de beurt. Nou weten jullie misschien wel dat ik video’s opnemen helemaal niet zo leuk vind. Ik vind het zo gek om mijzelf op video te zien. Toch ben ik enorm blij dat ik het heb gedaan. Niet alleen omdat het gewoon super gezellig was met alle meiden, maar ook omdat ik hier erg veel van heb geleerd. Wie weet moet ik me toch een beetje over het “ik doe geen video’s” heen stappen en wat meer gaan opnemen, wat vind jij?

Mijn persoonlijke video

YouTube video

De groepsvideo

YouTube video
img_2744

Thanks voor de leuke dag Maybelline! Ben je benieuwd hoe de video’s van de andere meiden zijn geworden? Neem dan even een kijkje op de site van Wendy, Sanne, Sarah, Suzanne & Lisa!

Ik ben ontzettend blij met de leuke video, wat vind jij er van?

Handtekening Jamey