Artistry is nog niet heel erg bekend is in Nederland. Maar mocht je mijn blog al een tijdje volgen dan heb je waarschijnlijk mijn review over de Hydra-V producten gelezen. Vandaag laat ik je graag de Artistry Modern Icon Limited Editions zien. Kijk je mee?

Artistry is een van de labels van Amway. Je kunt dit wellicht een beetje vergelijken met Yves Rocher. Hoewel ik hier eerst altijd een beetje huiverig voor was ben ik daar nu wel iets anders tegen aan gaan kijken. De kwaliteit is bijna altijd top, en dat is het aller belangrijkste voor mij!

Laten we de nieuwe collectie eens gaan bekijken. De Modern Icon collectie is een nieuwe Limited Edition voor het voorjaar. Dit zie je ook gelijk wel aan de kleuren. Vooral de oogschaduw pigmenten zijn prachtige pastel tinten die mij echt een warm lente gevoel geven. Daar gaan echt nog wel een keer mooie looks mee gemaakt worden!

Hoewel ik dus normaal echt een hekel heb aan pigmenten was ik door de shimmer powders echt enorm verrast. Waar je voorheen echt moest kliederen met een potje zit er nu gewoon een heel handig kwastje in en een soort buisje die er voor zorgt dat je poeder niet gelijk uit het potje ontsnapt. Daarbij is het pigment van deze Artistry Signature Color Shimmer Powder echt fenomenaal. Ze glanzen prachtig en zijn door het kwastje in de dop ook heel makkelijk aan te brengen. I LOVE IT!

De Artistry Modern Icon Limited Edition collectie heeft ook een heel mooi wenkbrauw kitje. Hierin zitten 3 kleuren, een kwastje, een pincet en zelfs een borsteltje. Je kunt hiermee on the go je wenkbrauwen stylen. Ik moet eerlijk bekennen dat ik dit niet zo heel erg veel zal gebruiken, maar handig is het zeker!

De twee missers voor mij uit deze collectie zijn de liquid highlighter en de lipstick. De kleuren zijn mooi, begrijp me niet verkeerd. Alleen de textuur van de producten zijn niet aan mij besteed. Zo is de highlighter erg romig, te romig voor mij. Ik heb persoonlijk liever een poeder. Ook is de lipstick helaas erg zacht waardoor ik na deze swatch gelijk een lelijke lipstick over had.

Hoewel er voor mij persoonlijk 2 missers bij zaten ben ik wel enorm blij met de oogschaduw pigmenten. Ze zijn fenomenaal en ik raad ze iedereen aan!

Wat vind jij van de nieuwe Artistry Modern Icon Limited Edition collectie?

Handtekening Jamey