Hoe kun je jouw bedrijf promoten?

Ben je eigen ondernemer? Dan wil je natuurlijk graag dat alles en iedereen jouw bedrijf kent! Om bekender te worden met je bedrijf en meer klanten te krijgen, zijn er een aantal dingen die je kunt doen. Lees verder voor onze tips!

Promoot je bedrijf met producten

Om meer mensen kennis te laten maken met jouw bedrijf, kun je producten inzetten ter promotie. Denk bijvoorbeeld aan het bedrukken van pennen met logo. Iedereen gebruikt pennen, dus dit is een gemakkelijke manier om jouw bedrijf zichtbaar te maken! Leg de pennen neer bij (potentiële) klanten, vrienden, familie, kennissen enzovoort. Zorg dat er naast de pennen ook altijd een aantal visitekaartjes of flyers liggen. Mocht iemand geïnteresseerd raken, dan is er altijd meer informatie in de buurt! Andere producten die je kunt gebruiken voor promotie zijn onder andere: drinkflessen, canvas tasjes, paraplus, powerbanks of mokken.

Laat kleding bedrukken

Laat jouw logo bedrukken op verschillende soorten kleding, zo wordt jouw bedrijf altijd gepromoot, waar je ook heen gaat! Zo kun je bijvoorbeeld een softshell jas bedrukken. Ga lekker wandelen door de stad met jouw nieuwe jas aan! Of draag hem naar de supermarkt of tijdens een beurs/evenement. Ook kun je T-shirts laten bedrukken, die kun je in de zomer dragen of bijvoorbeeld tijdens het sporten. Een snelle en gemakkelijke manier om je bedrijf te promoten!

Adverteren

Producten en kleding promotie zijn leuk, maar om een specifieke doelgroep te bereiken is het aan te raden om te adverteren. Dit kun je bijvoorbeeld doen op social media (Instagram, Facebook etc.), in een tijdschrift of een (lokale)krant. Vind je het zelf lastig om een goede advertentie te maken? Huur dan iemand in die je hierbij kan helpen. Zo weet je zeker dat het goed gebeurd en dat je er ook echt nieuwe klanten uit kunt halen!

Hoe promoot jij jouw bedrijf?

Hoe kun je jouw bedrijf promoten?