Ik ben sinds dit weekend druk bezig met het restylen van de slaapkamer van mijn dochter. Ze is nu 7 jaar en word in maart 8 jaar, tijd voor wat verandering in haar kamertje vond ik. Het viel mij alleen op als ik zoek naar kinderkameraccessoires, dat er veel is voor baby’s, peuters en kleuters daarna kan je weinig specifieks vinden voor meisjes die groter worden. Het is dan ook een hele zoektocht om leuk dingen te vinden die bij de leeftijd van een 7 t/m 10 jaar passen. En toch heb ik wat leuke items gevonden die ik vandaag met jullie deel!

Kinderkamer inspiratie

Yara maan kussen goud

Als ik opzoek ben naar kussens is Dialiving de eerste website vaak die ik even een bezoekje breng. Ze hebben er prachtige plaids en kussens die je meenemen naar Arabische sferen en binnenkort openen ze zelfs hun eigen winkel!

Dit maan kussen is lekker groot en heeft een afmeting van 40x60x15 en heeft een heel fijn zacht velvet stofje. Goud is daarnaast ook één van de kleuraccenten die ik wil doorvoeren in de slaapkamer van mijn dochter. Ik heb deze besteld en kan niet wachten op deze leuk te stylen op haar bedje.

Yara maan kussen goud is verkrijgbaar bij Dialiving voor €24,99

Kinderkamer inspiratie

Studio Loco muursticker regeboog

Waar ik eigenlijk altijd wel een kijkje neem als ik opzoek met naar kinderkamer accessoires dan is het mevrouw Aarbeid. Ze hebben op het gebied van design en kinderkamers de mooiste, trendy items geselecteerd. Echt zoek je iets leuk, deze site is een kijkje waard!

Deze regenboog muursticker in aardetinten zag ik eerst voorbij komen op Instagram. Ik dacht serieus dat iemand zelf deze geschilderd had, gelukkig voor mij niet. Want zo mooi zal het mij niet lukken om na te maken. De hoofdkleuren van deze regenboog zijn rood, geel, roze en bruin. Ik vind hem sfeervol en gezellig. Ik heb hem wel even laten keuren door mijn dochter en zij ging akkoord. Ik twijfel alleen nog welke muur ik het in haar slaapkamer wil doen en wel voormaat. Je hebt er namelijk één van 100×65 cm en één van 180×120 cm en mijn persoonlijke voorkeur gaat dan wel uit naar de grootste.

Studio Loco muursticker is verkrijgbaar bij mevrouw Aarbei vanaf €60,00

Kinderkamer inspiratie

Konges Sløjd kofferset

Maar de kamer moet ook even weer een beetje een frisse wind krijgen en leuk opgevuld worden. En toen ik online aan het shoppen was bij mevrouw Aardbei zag ik deze set van leuke koffertjes, ik was gelijk op slag verliefd! Het is een mooie toevoeging voor de slaapkamer en heeft 2 prachtige print. Ze zijn leuk om mee te spelen of er wat in op te bergen. En de webshop heeft een goede en snelle levering. Ik heb deze kofferset gisteren besteld en word vandaag bezorgt.

Konges Sløjd kofferset is verkrijgbaar bij mevrouw Aarbei voor €24,00

Kinderkamer inspiratie

Geurwolkje Nimbus 2.0 Diffuser

De bovenstaande foto is trouwens hoe de slaapkamer van mijn dochter nu is. Niets mis mee en dus zal ik beginnen met kleine aanpassingen in haar kamertje.

Maar nog even een leuke tip voor jullie! Want niet alleen ik hier in huis maar ook mijn dochter is gek op de diffuser van Geurwolkje. Allebei hebben wij er eentje in onze slaapkamer staan. Ze zijn ideaal omdat er een ingebouwd nachtlampje in zit en jezelf de kleur kan instellen. In de online shop van Geurwolkje verkopen ze ook essentiële oliën. Voor het slapen gaan is ons favoriet Lavendel.

Geurwolkje Nimbus 2.0 Diffuser is online verkrijgbaar bij Geurwolkje voor €39,95 200ml

Kinderkamer inspiratie

Cotton Ball Lights wit

Ik ben gek op sfeerverlichting niets moet te vel zijn, zo ook niet op de kinderkamer. Daarom heb ik zoals je hier op de bovenstaande foto ziet een lichtslinger van Cotton Ball Lights hangen en zullen ook in haar nieuwe kamertje blijven. Deze kan je gemakkelijk aan en uitzetten met een schakelaar en geeft zacht licht. Ik heb hier al eens een review over geschreven, als je benieuwd ben klik dan hier.

Cotton Balls lichtslingers zijn online te koop bij Cotton Balls Light

 

Wil je verder mijn ontwikkelingen volgen met betrekking tot de kinderkamer en mijn interieur, dan kan je mij ook via Instagram volgen op wonen.met.lef

 

 

SmartSelect_20210105-224050_StoryArt