De leuke kant van bloggen

Bloggen als beroep, leuker kan toch bijna niet?! Eigen baas zijn, de hele dag creatief bezig zijn. Slechts een paar voorbeelden van de leuke kant van bloggen. In dit artikel vertel ik jullie over de leuke kant van bloggen.

Eigen baas

Als eigen baas ben je degene die alle beslissingen maakt. Geen zorgen over wat andere mensen vinden of denken. Natuurlijk heb je wel opdrachtgevers, maar dat is toch anders dan een baas. Ik heb nu beide mogen ervaren en ik kan je echt oprecht zeggen dat er niets beters is dan eigen baas zijn!

Zelf mijn tijd plannen

Met Noé, een sociaal leven en mijn eigen bedrijf is het belangrijk om mijn tijd goed in te plannen. Het fijne aan het bloggen is dat ik mijn tijd helemaal zelf kan indelen. De ene dag werk ik in de ochtend, de andere dag juist in de avond. Net wat uit komt!

Creatief bezig zijn

Bij bloggen hoort ook fotografie. Het leuke vind ik om elke keer weer nieuwe dingen te ontdekken. Zo wist ik toen ik begon met bloggen nog helemaal niets van camera’s af. Maar tegenwoordig maak ik gebruik van een spiegelreflex camera, mijn iPhone en werk ik regelmatig met presets in Lightroom. Ik zag dat er ook alweer een nieuwe iPhone 12 uit komt binnenkort, dus je snapt wel dat ik al druk aan het rondkijken ben voor een tof iPhone 12 hoesje en andere telefoon accessoires. Ik gebruik mijn telefoon namelijk 99% van de tijd voor het maken van mijn foto’s gezien het meesjouwen van twee kinderen en een spiegelreflexcamera niet altijd even handig is. Gelukkig slaag ik altijd wel bij Smartphonehoesjes.nl, dus dat komt vast nu ook weer goed!

Interactie met jullie

Dit is denk ik toch wel een van de leukste kanten van bloggen. Voor mij is mijn blog een uitlaat klep. Het is zo fijn om soms even de bevestiging te krijgen dat wat ik schrijf ook gewaardeerd word. Jullie berichtjes en DM’s worden dan ook echt met liefde gelezen (en beantwoord!)

Met mooie merken mogen werken

Heel cliche, maar wel erg leuk aan het bloggen. Ik mag namelijk regelmatig met hele mooie merken samenwerken. Zo heb ik onlangs een heerlijke parfum van Issey Miyake mogen reviewen en heb ik samen met Noé en Manu al een aantal leuke speeltjes waaronder de Bla Bla Blocks van VTech mogen uitproberen. Het is echt een eer om met zulke leuke merken te mogen werken!

Leuke events en reizen

Dit is ook weer een pluspuntje aan het bloggen. In samenwerking met bedrijven mag ik soms hele leuke reisjes maken en naar gezellige events. Zo zou ik eigenlijk deze zomer naar Spanje gaan, maar helaas ging dat niet door vanwege Corona.

De leuke kant van bloggen? Het uitoefenen van mijn passie. Ja dat is denk ik wel in 1 zin het mooiste aan mijn beroep. Zou jij als zelfstandig ondernemer willen bloggen?

De leuke kant van bloggen