In deze vlog neem ik jullie weer mee in mijn dagelijkse routine. Vandaag word ik weer goed afgemat door mijn personal trainer, vieren wij mijn moeders verjaardag en gaan we lekker uit eten. Benieuwd? Kijk dan snel verder!

YouTube video

Tijdens onze zomervakantie heb ik besloten dat ik graag aan de slag wou met een personal trainer. Niet zo zeer om af te vallen, maar om fitter te worden. Ik wil graag het soort moeder zijn waarmee Noé lekker kan rondrennen en kan spelen zonder elke keer adem te kort te komen. Petra van Do The Extra Mile komt daarom 1 keer per week bij mij thuis om samen met mij te trainen. Afgelopen week was het dan ook tijd voor mijn tweede les. 

Ook is het de verjaardag van mijn moeder. Samen met Noé ben ik op of gegaan om een leuk cadeautje te shoppen en zijn we daarna gezellig met het hele gezin uit eten geweest. Ben je benieuwd geworden naar waar we zijn geweest en hoe mijn training is verlopen? Kijk dan snel de video!