Vlog #6 voor maar 5 euro naar de dierentuin!

Tijd weer voor een nieuwe vlog! Ik neem jullie dit keer mee naar een van onze favoriete plekjes. Namelijk, de tiergarten in Kleef. Slechts 10 minuten van ons huis en echt de place to go als het lekker weer is. Benieuwd hoe het was? Kijk dan snel mijn video!

YouTube video
Werkt de video niet? Klik dan hier.

Tiergarten Kleve is een kleinschalige dierentuin in de buurt van Nijmegen. Voor slechts 5 euro p.p. heb je een kaartje voor dit park en kunnen de kids hun lol op. Noé vind het iedere keer weer prachtig. Met een uurtje heb je alle dieren wel gezien, en eerlijk is eerlijk voor de oudere kinderen is het misschien niet meer heel bijzonder. Toch vind ik dit ontzettend leuk omdat het je niet direct een rib ut je lijf kost en je ook gewoon eventjes op een vrijdag middag voor 2 uurtjes kan gaan.

Niet al te groot, maar wel ontzettend leuk!

Doordat het niet al te groot is kan je een peuter ook prima zelf laten lopen. Vaak is dit bij groter parken met Noé niet te doen omdat ze dan al snel moe word en gaat jengelen. Wij hebben daarom haar driewieler meegenomen. Iets wat daar ook gewoon mag! Ook is er leuke overzichtelijke speeltuin voor de kids, dus die vermaken zich echt wel terwijl papa en mama lekker op het bankje in de zon zitten.

Naast leuke dieren kijken hebben we ook weer boodschappen gedaan. Ik werd door een of andere aso helemaal vast gezet in de parkeergarage. Dat is toch niet normaal meer mensen?! Het is dat ik geen pen en papier bij mij had, anders had ik er echt een briefje op geplakt.

Hopelijk vonden jullie het leuk om deze vlog te zien. Heb je nog leuke tips voor een dagje uit met een peuter? Laat ze dan in de comments achter!