Het heeft even geduurd, maar daar is hij dan. Vlog nummer 5! In deze vlog neem ik jullie mee in het momlife en naar twee super leuke events. Benieuwd? Kijk dan snel mijn nieuwste vlog!

Ik blijf vloggen spannend vinden. Dat zul je ook vast wel zien aan mijn gezicht. Het kletsen in een camera en het toch moeten opletten op wat ik zeg want ik ben van mijzelf nogal een flapuit. Ja, dat zijn wel dingen waar ik aan moet wennen hoor. Toch heb ik de afgelopen week weer de camera er bij gepakt en heb ik voor jullie een nieuwe vlog opgenomen.

YouTube video
Tijdens deze vlog neem ik jullie mee naar het consultatiebureau. Dit was voor de 15 maanden afspraak. Noé kreeg hier ook 2 prikjes. Dit vond ze wat minder leuk, maar het spelen in de wachtruimte vond ze gelukkig ontzettend leuk. Overal hingen leuke dingen en ik moest dan ook alles bekijken.

Ook neem ik jullie mee naar twee ontzettend leuke events. De eerste was samen met Sanne. We gingen naar het Douglas event waar ik mijzelf heb laten opmaken door Smashbox en Becca. Ook heb ik een haar en hoofdhuid analyse bij Aveda gehad. Hier bleek dat mijn haar gezond is, maar wel wat meer verzorging kan gebruiken omdat het erg dun haar is.

Het tweede event waar ik jullie mee naar toe neem is het Kruidvat Kick-off event. Samen met 25 andere bloggers/vloggers/influencers ben ik gekozen voor de Kruidvat Squad. En om dit te vieren werd er een super leuk event georganiseerd bij Mr. Stacks. Ik vond het erg leuk om weer wat nieuwe “collega’s”. te ontmoeten.

Ik hoop dat jullie het leuk vonden om deze vlog te kijken. Mocht je het nog niet gedaan hebben, abonneer je dan snel op mijn kanaal! Binnenkort komt er weer een vlog aan die ik jullie graag laat zien.