Afgelopen jaar had ik het vloggen weer opgepakt. Maar door de drukte tijdens de feestdagen, tijdgebrek en ook veel ziekenboeg dagen is het een beetje bij in geschoten. Dit jaar ga ik er weer vol tegenaan en zullen er weer wat regelmatiger vlogs online komen! Vandaag trap ik af met de eerste vlog van 2019.

YouTube video
Tijdens deze vlog neem ik jullie weer mee op pad in mijn dagelijkse routine. Ik laat jullie zien hoe ik als keukenprinses (kuch kuch) een appeltaartje bak. Trust me, het is echt het meest simpele appeltaartje die je maar kan vinden. Maar dat deed de smaak niet ten onder! 

Ook ga ik mijn nieuwe bril ophalen bij Eye Wish. Sommigen hebben het misschien al voorbij zien komen op Instagram, maar sinds vorige maand ben ik een trotse ambassadeur voor Eye Wish! En dat betekend dat ik regelmatig een toffe bril mag uitzoeken. Dit keer koos ik voor een montuur van Saint Laurent. Ik ben benieuwd wat je er van vind. 

Ook ga ik naar de nieuwe Fine Laser Clinic in Arnhem om een oksel laser behandeling te ondergaan. Als het goed is is dit de laatste of een na laatste behandeling. Hierna ga ik nog even op de koffie bij Sanne. 

Veel kijk plezier! Vergeet je niet te abonneren op mijn kanaal als je op de hoogte wilt blijven van nieuwe vlogs!