Tijd voor jezelf. Eenzeldzaam, maar oh zo belangrijkmoment van rust waarin je even kan vluchten voor het drukke gezinsleven, je stressvolle baan of simpelweg gewoon even weg van alles en iedereen. Een boswandeling of een filmavondje met een dekentje op de bank is ideaal, maar wat dacht je van een heerlijke bad of douche in de badkamer die je helemaal zen hebt ingericht? Stel je eens voor, jouw eigen stukje hemel in huis. Zullen we eens kijken hoe jij dat voor elkaar gaat krijgen?

De meest relaxte badkuip ter wereld voor jou alleen

Na een lange werkdag even helemaal tot rust komen in een heerlijk geurend ligbad, en dan het liefst met een kopje thee of een wijntje. Je komt er als herboren weer uit, klaar voor de volgende uitdaging. Er zijn talloze badkuipen verkrijgbaar. Rond, vierkant, met of zonder bubbels, je kan ze het zo gek en relaxed maken als je zelf wilt. Combineer het met je favoriete muziek en badschuim, dan kan je de engelen bijna horen zingen.

Lach jezelf toe

Een mooie badkamer verdient een mooie spiegel. Je kijkt er tenslotte elke dag in! Duik glimlachend de dag in met een eyecatcher van een badkamerspiegel. Maar waar kan je nou het beste de mooiste badkamerspiegels kopen? De keuze is reuze. Net zoals een prachtig schilderij verdient een spiegel ook een mooie lijst, dus kies die ene spiegel die niet alleen jou, maar ook je badkamer doet stralen.

Verwarm je badkamer met stijl

Buiten de badkuip en die prachtige spiegel is ook de radiator een blikvanger. Maar de meeste zijn groot, wit en lelijk. Een absolute afknapper in jouw met zorg samengestelde badkamer. Er is zoiets als radiatorverf verkrijgbaar, maar dat is het juist vaak net niet. Gelukkig bestaan er tegenwoordig radiatoren die zelfs niet zouden misstaan in het rijksmuseum of het Louvre. Pure kunst, gegoten in een warm jasje. Het is op zich al verwennerij om te surfen naar de mooiste designradiator, speciaal gecreëerd voor jouw stukje hemel in huis.

Je verdient het

En zo is het. Nu je die mooie badkamer hebt samengesteld kan je de ruimte naar smaak inrichten met de leukste accessoires en de geurigste zeepjes. Geen straf om een paar uur in te vertoeven na een dag hard werken. Dus zo realiseer je jouw kleine stukje hemel op aarde, geniet er lekker van!