#1 De leukste 10.. foto's van februari-2

Wat is de maand toch weer voorbij gevlogen. Maart was een lekker drukke en hectische maand. In de 10 leukste foto’s van maart ga ik jullie proberen een deel te laten zien van wat er allemaal is gebeurd deze maand.

#1 Fotoshoot met windkracht 1010 windkracht 10

Met windkracht 10 foto’s maken kan best een uitdaging zijn. Maar eerlijk is eerlijk, het levert ook wel mooie foto’s op! Voor een Event moesten Sanne en ik toch in Amsterdam zijn. Dus we besloten gelijk van de gelegenheid gebruik te maken en hebben wat mooie foto’s in de stad gemaakt. Op Instagram zal je ze wel voorbij komen, dus vergeet niet je bericht notificaties aan te zetten!

#2 Lekker creatief bezig met waterverf

10 creatief waterverven

Ik schreef er laatst al een artikel over. We hebben namelijk een nieuwe bezigheid gevonden. Waterverven! En wat vind ze het leuk zeg. Inmiddels hebben mijn ouders, mijn zusje en ook wij al een paar prachtige schilderijen hangen van deze kleine Picasso.

#3 Fietsen in huis

10 Fietsen in huis

Nee, normaal doen we dit niet hoor! Maar het was vroeg, geen meubels in huis en ze zat zo lief en rustig haar broodje te eten voor de TV dat we het maar even hebben gelaten. Dit nieuwe fietsje is echt te schattig. Vooral als we hard gaan rennen vind ze het helemaal geweldig. Nu nog wat beter weer en dan kunnen we lekker veel gaan wandelen.

#4 Een leeg huis maakt een perfecte studio!

10 fotostudio in huis

Omdat wij de vloer laten doen (laminaat er uit, tegels er in) moest het hele huis leeg. En in eens, met het juiste zonlicht binnen, hadden we de perfecte fotostudio! Lekker fris en wit. Daar houd ik van!

#5 De vloer is af!

de vloer is af in ons huis

Oh wat ben ik blij dat het allemaal eindelijk af is! Het heeft uiteindelijk 4 dagen geduurd. Maar de vloer ligt er in en we kunnen weer lekker thuis slapen. Het heeft wel wat voeten in de aarde gehad maar ik ben er echt enorm blij mee.

#6 Wig model!

10 grey hair don't care

De vriendin waar wij bleven slapen is onlangs begonnen met het verkopen van prachtige pruiken. En ik mocht er een aantal proberen just for fun! Ik heb een roze, rode en ook een grijze opgehad. Mijn favoriet was toch wel deze lange grijze. Wat vind jij er van?

#7 Ook Noé wou een pruik passen

10 Noé met roze haar

Staat het niet geweldig haha! Ze vond het zelf vooral hilarisch en stopte maar niet met lachen. Staat het haar niet geweldig?? Bram vond haar een beetje op Meatloaf lijken. Zie je de gelijkenis?

#8 Lekker wandelen in het bos

Noe aan het fietsen op haar trike in het bos

Het was de afgelopen maand gelukkig niet alleen maar regen. Zodra het zonnetje scheen hebben we er dus ook direct gebruik van gemaakt en zijn we lekker wezen wandelen. Gelukkig is het bos bij ons naast de deur en hebben we een nieuwe Trike voor haar gekocht. Ze vind het echt geweldig zoals je kan zien aan dat vrolijke snoetje.

#9 Douglas event

Opmaken bij Smashbox op het Douglas event

Deze maand ben ik ook veel op pad geweest. Zo ook naar het even van Douglas. Wat hebben ze dat toch prachtig op gezet zeg. De hele locatie was aangekleed als een vliegveld. Ik heb me laten opmaken bij Smashbox, een haar analyse gehad bij Aveda en heb ook allemaal nieuwe beauty producten mogen uitproberen. Geweldig!

#10 Noppies Club lancering

Noppies event

Lieve Lot heeft mij samen met een aantal geweldige mama’s uitgenodigd voor de lancering van de Noppies Club op de We Are Pregnant beurs. Wat zag het er allemaal geweldig uit! En jeetje Lot, wat ben je toch een lief mens. Thanks voor de gezellige middag!

De afgelopen maand was voor mijn gevoel erg hectisch. Vooral door de verbouwing en het weekje logeren. Toch heb ik wel echt een hele leuke maand gehad en heb ik van ieder moment genoten! Hopelijk vond je het ook leuk om weer een kijkje in mijn maand te nemen.

de leukste 10 fotos van maart