The Body Shop Mediterranean Almond Milk With Oats Instant Soothing Mask

The Body Shop Mediterranean Almond Milk With Oats Instant Soothing Mask is een masker dat exfoliërend werkt zelfs voor de gevoelige huid. Het masker is 100% vegan en verrijkt met o.a. haver uit Engeland. En vandaag vertel ik jullie meer over dit heerlijke masker van The Body Shop!

Over The Body Shop Mediterranean Almond Milk With Oats Instant Soothing Mask

Special voor de vrouwen met een gevoelige huid is deze The Body Shop Mediterranean Almond Milk With Oats Instant Soothing Mask ontwikkelt. The Body Shop heeft zich hiervoor laten inspireren door oude Romeinse recepten.

  • 100% Vegan
  • Geschikt voor de gevoelige huid
  • Werkt verzachtend

The Body Shop Mediterranean Almond Milk With Oats Instant Soothing Mask

De verpakking

Het masker zit in een glazen pot met een totale inhoud van 75ml. Ik vind de looks van dit soort potjes altijd erg leuk staan in de badkamer.

Het masker

The Body Shop Mediterranean Almond Milk With Oats Instant Soothing Mask is een romig en vol masker met havermout uit Engeland wat zorgt voor een milde scrubbende werking. Verzachtende amandelmelk uit Spanje en aloë vera uit Mexico. Al deze ingrediënten zijn biologisch en ingekocht via Community Trade.

Twee keer per week verwen ik mijn huid met een masker. Ik breng een laag aan op mijn gezicht, je hebt niet heel veel product nodig om je gezicht te voorzien van een goede laag. Dat maakt dat het masker ook zuinig in gebruik is. Het masker laat je zo’n 10 min. Voordat je het masker afspoelt masseer je het nog even goed in, om de milde scrubbende werking van de havermout te bevorderen. Daarna spoel je het masker af met lauw warm water. Resultaat; een zachte huid die gevoed en totaal niet trekkerig aanvoelt.

Conclusie

Ik vind dit één van de fijnste maskers die ik ken. Omdat mijn gevoelige huid hier echt goed op reageert precies zoals The Body Shop beloofd. Ook de geur vind ik erg aan genaamd en fijn, het geeft een rustgevend en kalmerend effect. Je huid word er echt heel lekker zacht en gehydrateerd van.

The Body Shop Mediterranean Almond Milk With Oats Instant Soothing Mask is o.a. online verkrijgbaar voor €20,00