Ik ben zo blij! Ik heb namelijk van mijn hobby mijn bedrijf gemaakt. Daarnaast heb ik ook eindelijk een MacBook aangeschaft en heeft de site een make-over gehad! Vandaag vertel ik je er meer over, lees je mee?

KvK inschrijving!

Ik zat er al een tijdje aan te denken om van mijn blog mijn bedrijfje te maken. Naast dat ik als blogger dan toch net  wat serieuzer genomen word is dit ook om financiële redenen aantrekkelijker. En het is natuurlijk ook een stukje professioneler.

MacBook 1

MacBook Air

Bloggen vergt best wel veel van je laptop. Voorheen gebruikte ik een oude windows laptop die niet voor uit te branden was. Als ik foto’s op de laptop wou zetten was ik zeker een half uur aan het wachten tot ze er op stonden, laat staan bewerken. Om die reden ben ik opzoek gegaan naar een goed alternatief en kreeg ik van vrijwel iedereen te horen dat ik voor een MacBook moest gaan. Ik koos daarom voor deze (wel tweedehands) MacBook Air, en hoewel dat een heel duur geintje was het was het absoluut waard!

Omdat ik best vaak onderweg ben vind ik het wel enorm belangrijk om wat MacBook accessoires te hebben zoals MacBook Covers en een extra kabel. Ik heb niet lang hoeven zoeken want ik wist al precies welke MacBook Air 13 inch covers er waren en had allang deze prachtige grijs/witte Marble case van MobiGear gezien. Tof hé?

MacBook 3

Nieuwe Lay-out

Het zal je vast niet ontgaan zijn maar de site heeft een make-over gehad. Zo is de banner zijkant verdwenen, een extra menu boven aan de site er bij gekomen, en een ander letter en kleur structuur op de site gekomen. Ik vond het wel eens tijd om een wat professionelere uitstraling te geven aan de site en ben dus een paar dagen achter de schermen aan het knutselen geweest!

Mocht je nog iets missen op de site, tips hebben of een verzoekje? Laat het dan even in de comments weten!

Nieuwehandtekening