Ik heb de knoop doorgehakt, ik ga het doen! Ik vertelde vorige week al dat ik zat te twijfelen om een wimperextention cursus te volgen, maar die twijfel is helemaal weg! Ik vertel je er graag meer over, lees je mee?

Ik twijfelde enorm, een opleiding is namelijk niet bepaald goedkoop. Maar wat is er nou leuker dan iets doen wat je echt leuk vind. Na alle lieve en leuke reacties te hebben gelezen op mijn vorige artikel ben ik heel hard gaan nadenken en op onderzoek uit gegaan. Er zijn namelijk zo veel technieken en opleidingsinstituten dat het me na een avondje googlen echt begon te duizelen.

DSC_1337

♡ Alleen one by one techniek, of juist ook Russian Volume en andere technieken?
♡ Met of zonder startersset?
♡ Dichtbij maar niet zo bekend, of juist iets verder reizen maar wel een heel bekend bedrijf?
♡ 1 daagse cursus of meer dagen?

opleiding wimperextensions zetten

Zo veel vragen kwamen er weer naar boven, dus ik besloot maar eens contact op te nemen met een Fabelash. Mijn grote nicht heeft hier ook haar opleiding gedaan en was hier enorm over te spreken. Zo gezegt, zo gedaan. Ellen van Fabelash vertelde me over de diverse technieken en opleidingen en we kwamen er al gouw achter dat de 2-daagse Lash Intense training perfect zou aansluiten op mijn wensen.

fabelash 2

De 2-daagse Lash Intense training is perfect voor mij als beginner. Naast de 2 dagen uitgebreide theorie die ik zal leren worden er ook meerdere technieken aangeleerd. De one by one (meest voorkomend), de Rusian Volume (voor mega volle wimpers) en 2D-6D wimperextentions. Kortom een totaal pakket voor een starter!

opleiding wimperextensions fabelash blink wimperextensions lash-extend

Zoals je misschien wel merkt heb ik er nu al echt enorm veel zin in. Zo veel dat ik afgelopen weekend al een behandelstoel via Marktplaats heb gekocht. No way back dus! Nu komt de volgende uitdaging, modellen zoeken voor de trainingsdagen want de training is al eind van de maand.

Ik volg mijn droom, doe jij dat ook?

Nieuwehandtekening