Ik werk fulltime, blog elke vrije minuut die ik heb, en ga binnenkort ook nog een nieuwe uitdaging aan. Je kunt je dus misschien wel voorstellen dat ik een vrij druk en hectisch leven heb. Ik vergeet dus ook vaak genoeg om een momentje voor mijzelf te nemen en mijn huid goed te verzorgen. Demak’up heeft daarom de Demak’up Detox Challenge in het leven geroepen, en ik doe mee!

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Je huid reinig je niet alleen van de buitenkant, de binnenkant is namelijk net zo belangrijk. Genoeg water drinken hoort daar dus ook absoluut bij. En hoe goed ik ook weet dat je 2 liter water per dag moet drinken, ik drink toch altijd te weinig water. Een sapje en 10 koppen koffie op een dag gaan er prima in. Maar water…Nee dat vergeet ik keer op keer en vind ik eigenlijk ook niet zo lekker. Daarom ben ik gaan experimenteren en heb ik eindelijk een water drankje gevonden die ik heerlijk vind!

SAMSUNG CAMERA PICTURES

DIY – Water met verse munt en citroensap

Oké, ik heb niet hét nieuwe drankje uitgevonden. Maar het is wel een heerlijk verfrissende manier van water drinken. Uit mijn kruidentuintje heb ik een takje verse munt gepakt en ik had nog beetje citroensap. Die heb ik in de super leuke Mason Jar gedaan die in de Demak’up Detox Kit zat en klaar is kees!

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

In de Detox Kit zat ook een leuke receptenkaart met allemaal verschillende masker en detoxwater ideeën. Ik ga de aankomende 10 dagen nog zeker wat experimenteren met deze recepten. Naast voldoende water drinken is een goede huidverzorging ook belangrijk. Gelukkig heeft Demak’up daar ook aan gedacht en zaten er allemaal verschillende producten van Demak’up in de kit.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

♥ Demak’Up Sensitive Wattenschijfjes

SAMSUNG CAMERA PICTURES

♥ Demak’Up Sensitive Make-up Pads

SAMSUNG CAMERA PICTURES

♥ Demak’Up Expert Reinigingsdoekjes

v demak'up detox challenge CAMERA PICTURES

♥ Demak’Up Expert Wattenschijfjes Ultra Doeltreffend

SAMSUNG CAMERA PICTURES demak'up detox challenge

demak'up detox challenge 1

Vanaf 23 mei kun je op www.demakupdetoxchallenge.nl elke dag een recept vinden voor bijvoorbeeld een Detox watertje, een DIY masker of een fijne scrub. Wil jij ook mee doen? Meld je dan aan via Facebookpagina van Demak’up en ga samen met mij de Demak’up Detox Challenge aan!

Nieuwehandtekening