Sinds een paar maanden gebruik ik (met heel veel plezier) de Thule Sleek kinderwagen. Een wagen die niet alleen geweldig is wanneer je een kindje hebt, maar ook wanneer je 2 kinderen hebt! Benieuwd wat ik bedoel? Lees dan snel verder!

Het is niet makkelijk om een kinderwagen uit te zoeken. Want wat jij fijn vind, hoeft een ander misschien wel helemaal niet handig te vinden. Maar één ding is zeker: het is heel fijn wanneer je de wagen helemaal kunt aanpassen naar jouw wensen. Dat is dan ook de grootste reden dat ik tot over mijn oren verliefd ben op de Thule Sleek.

Van jong tot oud

De Thule Sleek is geschikt van baby tot peuter. En wist je dat je er zelfs een DUO wagen van kunt maken? Mocht je nog een derde kindje hebben dan kun je er ook nog een meerijdplankje aan vast maken waardoor je makkelijk met drie kindjes op pad kan (wellicht ook handig voor bijvoorbeeld gast en/of oppas ouders!). Je kunt de Thule Sleek uitrusten met een reiswieg of peuterzitje. Maar met de speciale adapters kun je er ook een autostoeltje op monteren. Zelf hebben wij een Cybex Cloud Q gehad, en die past écht prachtig op deze wagen. Maar door de aparte opzetstukken kun je vrijwel iedere autostoel monteren! Inmiddels is Manu alweer zo groot dat hij gewoon in het peuterzitje zit.

De voordelen op een rijtje

– Er zit een kijkvenster in de kap van het peuterzitje, zo kan je je kindje in de gaten houden als je de zitting vooruit hebt staan.
– De boodschappenmand is écht heel erg ruim en is af te sluiten met een rits.
– Er zijn mega veel accessoires die je kunt aanschaffen zoals mijn favoriete snack tray.
– De wagen kan uitgebreid worden met een sibbling seat of extra reiswieg.
– Makkelijk in hoogte te vertellen
– Heel handig in te klappen
– Lekker licht!

Wij hebben gekozen om een all-black Thule Sleek te nemen. Mooi strak en hij past overal bij. De wagen is er in 5 tijdloze kleuren. Grey Melange, Midnight Black on Black, Shadow Grey, Navy Blue en Grey Melange on Black. Verwacht dus geen hippe kleurtjes, maar wel een ontzettend functionele en veelzijdige wagen.

Thule

Wist je dat het merk Thule al in 1942 is begonnen? Onder het motto Bring your life biedt Thule wereldwijd een uitgebreid aanbod aan hoogwaardige producten voor actieve mensen. Denk hierbij aan imperialen, dakkoffers, rekken voor fiets-, water- en wintermateriaal, tassen voor laptops en camera’s, sporttassen en rugzakken voor trektochten. Maar ook producten voor kinderen, zoals babyjoggers, kinderzitjes voor op de fiets en fietsaanhangers. En natuurlijk ook kinderwagens!

YouTube video

Rijcomfort

Het is natuurlijk ontzettend belangrijk dat zowel jij als je kindje comfortabel kunnen wandelen. Hier heeft Thule goed aan gedacht door 11 inch “lekvrije” foambanden te gebruiken. Ook is er gedacht aan een goede schokdemping zodat je makkelijk een dagje uit kan of een wandeling door het bos kunt maken. Daarnaast is de zitting in 3 standen te zetten (zowel voor als achteruit) en kun je heel erg makkelijk de schoudergordels verstellen in de juiste maat.

Al met al ben ik enorm te spreken over de Thule Sleek kinderwagen. Het is echt een ideale wagen voor alle soorten omgevingen. Ik heb er al veelvuldig mee in het bos gewandeld, door de sneeuw en ga zo maar door. Zelf heb ik een vrij grote kofferbak, maar ook in de compactere auto van mijn verloofde past de wagen er prima in. Het in en uitklappen is ontzettend eenvoudig en zeg nou zelf, hij ziet er toch super strak uit?

Mijn Thule Sleek & ervaring!