Wellmark Lifestyle Accessoires

Sinds 2017 is Wellmark een opkomende lifestyle retailer, die met milieubewuste woonaccessoires het verschil maakt! En ondanks dat ze al even bestaan ken ik het merk pas sindskort. Ik vond het dan ook super leuk dat ik drie producten hiervan mocht proberen. Vandaag laat ik Wellmark hygiënische handgel, vegan handcrème en Kamille badzout zien. Lees je gauw mee?

Wellmark Lifestyle Accessoires

Over Wellmark Lifestyle Accessoires

Wellmark biedt duurzame en milieubewuste woonaccessoire. Inmiddels heeft Wellmark 60 verkooppunten en een webshop.  Het idee ontstond bij  Marleen van den Bogaart toen zij in Toscane was. Velden met prachtige olijfbomen en ze bedacht zich, hoe kan het dat het uiteindelijk in plasticflessen in de winkel staat, wat alles behalve stijlvol is en zeker niet goed voor het milieu. Marleen wilde een verschil maken en dat heeft ze dan ook gedaan! Authentieke extra virgine olijfolie uit de Chianti-streek in mooie, glazen flessen die je, als ze leeg zijn, kunt hergebruiken als een stijlvolle vaas. Een mooi gebaar naar het milieu en dus nog mooier om in huis te hebben.

Wellmark Lifestyle Accessoires

Wellmark hygiënische handgel ‘Be wise sanitize’

Handgel is tegenwoordig een must omdat juist in deze tijd schonen handen erg belangrijk zijn. De handgel zit in een prachtige bruin glazen dispenser. Op een gemakkelijke en hygiënische manier kan je het product doseren. Het pompje is gemaakt van roestvrij staal en heeft een mooie afwerking, hij is erg fijn en soepel in gebruik.

Per keer gebruik ik twee pompjes en dat is meer dan voldoende. De handgel is niet kleverig en droogt snel op en heeft gelijk een verzachtende werking, en zorgt dat de huid niet strak of uitgedroogd aanvoelt. Alsnog vind ik het wel lekker om daarna even nog een handcrème te gebruiken, om mijn handen iets meer te voeden.

De Wellmark hygiënische handgel ‘Be wise sanitize’ bevat 70% alcohol wat het minimum is om bacteriën te doden.  Vaak hebben handgels niet zulke fijne geuren maar deze handgel bevat een vleugje bamboe wat erg aangenaam is, vooral mijn dochter vind de geur erg lekker. Een voordeel aan handgel is dat je geen water erbij nodig hebt maar zeker geen vervaging voor gewone handzeep met water.

Wellmark hygiënische handgel ‘Be wise sanitize’ is verkrijgbaar bij Wellmark voor €21,99 250ml

Wellmark Lifestyle Accessoires

Wellmark vegan handcrème aloë vera

Ook de handcrème zit in een stijlvolle glazen dispenser. En is gelijk een sfeermaker in je keuken, toilet of badkamer. Ik heb ze gezellig in mijn keuken staan, want dit zijn echt wel producten die gezien mogen worden!

De Wellmark vegan handcrème aloë vera reinigt, verzorgt en verzacht je handen en dat al na het eerste gebruik. De handcrème heeft een lichte frisse aloë vera geur en trekt snel in, ik gebruik 1 á 2 pompjes per keer.

Zoals het misschien al opviel hebben alle producten leuke teksten op de voorzijde. Als het product op is, kan je altijd bij Wellmark navulling bestellen.

Wellmark vegan handcrème aloë vera is verkrijgbaar bij Wellmark voor €18,99 250ml

Wellmark Lifestyle Accessoires

Wellmark Kamille badzout ‘Camomile’

En het laatste product wat ik jullie laat zien is Wellmark Kamille badzout ‘Camomile’. Dit is echt een heerlijk ruikende badzout, ik ben zo fan van deze geur! Het badzout zit in een glazen fles met een zwarte schroefdop van roestvrijstaal wat een mooie luxueuze uitstraling geeft.

Wellmark Lifestyle Accessoires

Psoriasis en badzout uit de dode zee

De fles is goed gevuld met natuurlijk badzout uit de dode zee en dit is zo fijn voor mijn psoriasis. Dus heb je huidproblemen of een gevoelige huid, je kan dit met een gerust hart gebruiken. Dode zee bevat namelijk heel veel mineralen die zeer goed zijn voor je huid en is tien keer zouter dan de oceaan. Al eeuwenlang wordt dit middel gebruikt om huidziektes en wonden te genezen, maar ook preventief om je huid te verzorgen en te hydrateren.

Daarnaast werkt dode zeezout reinigend, kalmeert de huid en helpt te ontspannen. Zoals je op de close-up foto kan zien is de fles ook nog eens gevuld met kamille blaadjes, dat geeft een extra lekker geur en staat ook erg mooi in de fles.

Wellmark Kamille badzout ‘Camomile’ is verkrijgbaar bij Wellmark voor €16,99 500ml

Wellmark Lifestyle Accessoires

Conclusie

Wellmark heeft ook mij degelijk wel bewezen dat milieubewuste producten van goede kwaliteit echt niet onder doen voor trendy woonaccessoires. Maar wat ik ook fijn vind is dat de producten niet alleen lief voor je huid zijn maar ook voor het milieu. Ik ben in ieder geval zelf wel vanplan om mijn Wellmark producten uit te breiden, want naast dat ze er prachtig uitzien, werken de producten erg verzorgende en hydraterend en dat met heerlijke geuren!

Ben jij al bekend met het merk Wellmark?

 

 

 

 

 

Wellmark Lifestyle Accessoires(1)