6 Musthave apps voor werkende moeders

Als moeder heb je het al druk genoeg, laat staan als je ook nog werkende moeder bent. Of dit nu voor jezelf als zzp-er is of in loondienst, het is lastig om al die ballen hoog te houden! Om het jullie iets gemakkelijker te maken heb ik een Top 6 gemaakt van Musthave apps voor werkende moeders!

1. Babyfoon 3G

Een babyfoon zonder ruis of snoeren. Je zet een iPad of in mijn geval zet ik mijn iPhone 11 pro in de babykamer en via wifi maak je connectie met je eigen toestel. Ik heb zelf een iPhone 11 pro die ik hiervoor gebruik, maar wellicht heb jij een ander toestel? De afstand tussen de twee toestellen is onbeperkt wat vaak bij een normale babyfoon lastig is. Met live video en geluid kun je jouw kleintje in de gaten houden. Ook ideaal voor als je op vakantie bent en bijvoorbeeld even snel een hapje beneden in het hotel wilt eten. Scheelt weer gedoe met bereik zoeken enzo. 

2. Nike Training Club

Deze app is voor de fitte moeders onder ons, of voor de moeder die graag fit willen zijn, maar dat nog niet helemaal lukt. De Nike Training club app helpt jou bij het trainen en om je gemotiveerd te houden. Handige aan de Nike training club app is dat hij ook beschikt over audio spraak en trainingen van beroemdheden. Deze app houd je dus in topconditie! 

3. EHBO app. 

Wanneer je kleine stuntels in huis hebt, is de EHBO onmisbaar. De EHBO app is beschikbaar voor iPhone, Android en ook voor een Windows-phone. Vooral wanneer je niet helemaal weet hoe je een wondje moet verbinden is dit een hele handige app. Maar vergeet niet om gewoon 112 te bellen wanneer je echt een noodgeval hebt!

4. Gifwijzer app

Een ongeluk zit in een klein hoekje en dan is het fijn om gelijk correcte informatie bij de hand te hebben. Met de Gifwijzer app heb je een compleet overzicht met alle info die jij als ouder nodig hebt. 

5. Things

Deze app is uitermate geschikt voor de drukke moeders onder ons. Heb jij net als ik altijd een veel te lange to do lijst? Deze app geeft je structuur, per dag, met prioriteiten. Je kunt dus heel goed en makkelijk vooruit plannen en meldingen instellen. Ook erg handig: je kunt al je to-do’s verdelen in projecten, zodat je een heel concreet overzicht hebt. 

6. Camera+

Camera+ is de meest bejubelde foto-app voor de iPhone, omdat je onder andere de belichting (exposure) onafhankelijk van de scherpte kan instellen. En ik ben vast niet de enige die gek is op foto’s maken van haar kinderen

Je kan in de Camera+ app meteen meerdere foto’s van je fotoalbum selecteren om ze snel te bewerken. Ook leuk om te weten: de app synchroniseert bewerkingen live met de app op de iPad, waar je nog meer bewerkingsopties hebt. En nog leuker: wanneer je een apple watch hebt, kun je de app op het horloge gebruiken als sluiterknop. Ook wel handig voor zakelijke selfies 😉

6 Musthave apps voor werkende moeders