Vandaag was ik de hele ochtend lekker druk met het zoeken naar een nieuwe telefoon. En nu blijkt dat ook bijvoorbeeld een refurbished iPhone 7 kunt bestellen voor een veel leuker bedrag. Lees mee!

Een refurbished telefoon

Heel eerlijk had ik echt niet eerder gekeken voor een tweedehands iPhone 7. Maar ik kwam best wel wat blogs tegen over de voordelen – voornamelijk de kosten – van een refurbished telefoon. Dit jaar zijn er al wat mobieltjes overleden van mijn kant, en mijn laatste heb ik aan mijn dochter gegeven omdat ik daar eigenlijk geen nieuwe voor wilde kopen. Ze is pas 11, dus een tweedehands is goed genoeg.

Op die manier geef je eigenlijk ook een refurbished telefoon. Ik had hem eerst helemaal gereset naar de fabrieksinstellingen, een nieuw hoesje en beschermlaagje erop, en de telefoon is eigenlijk zo goed als nieuw.

Waarom de iPhone 7?

De camera!! De iPhone 7 heeft op zich niet eens zo veel voordelen op de voorgaande modellen, maar de camera is echt super. Het heeft eem dubbele camera waarmee je echt fantastische foto’s kunt maken. Je krijgt diepte en het geeft de foto’s echt wat extra mee. Super voor bijvoorbeeld je food foto’s of een mooie flatlay.

In Griekenland had Jamey ook haar telefoon bij zich, en die heeft een iPhone 7 32GB silver of goud, dat weet ik niet meer precies. Maar kijk eens hieronder hoe gaaf deze foto’s zonder filter of extra licht zijn?

Alsof je het zo van tafel kunt pakken vind je niet?

Om te smullen toch?

Er zit ook een portrait functie op waarmee je alles nog meer uit kunt diepen, en echt super portret foto’s en food foto’s kunt maken. Het is echt super voor je Instagram feed of je blog om gewoon goede foto’s te hebben. En om nou altijd een zware camera mee te sjouwen, heb ik persoonlijk niet altijd zin in.

Welke telefoon gebruik jij voor je feed?