Heb jij nog geen kerstboom, of zit je helemaal zonder inspiratie? Lees dan snel nog even mee voor de laatste trends op kerstboom gebied!

Blijheid en jeugdigheid

Deze trend is grotendeels geïnspireerd op jeugdherinneringen en kostbare objecten waarmee je graag speelde. Eenvoudig samen te stellen tijdens een bezoek aan de rommelmarkt of de zolder van je oma. Deze fantasievolle viering van vreugde is een lappendeken van materialen, patronen en objecten, geleid door je favoriete sprookjesfiguren en leuke figuren die je tijdens je vakantie hebt gekocht. Een vuistregel voor deze? Zolang het je gelukkig maakt, past het!

Authentieke traditie

Bij deze kersttrend draait alles om vakmanschap, natuurlijke tinten en grondstoffen. Zoals Christmasworld 2017/2018 het verwoordt: “Trends voor 2017/18 vertegenwoordigen een oproep om te genieten van Kerstmis en te zorgen voor een aangename time-out voor jezelf.” Daarom is de terugkeer naar met de hand maken van dingen een manier om de tikkende klok te stoppen en te genieten in een gelukkige, ontspannen en feestelijke sfeer.

Aanraking van de natuur

Deze kerststijl is geïnspireerd op natuurlijke thema’s en wordt gekenmerkt door gedempte kleuren, fijne materialen en gevoelige texturen. Wolken, beelden van water, ijs en zachte zandstructuren zijn er allemaal om een ​​ontspannende feeststemming te creëren die delicaat en luchtig is. Een zacht vleugje van de natuur wordt bereikt door transparantie en intensief gebruik van glas, keramiek en met goud beklede metalen.

Geometrische chic

Deze opvallende trend is geïnspireerd op sterke kleuren, geometrische vormen en gedurfde contrasten en de moderne kunst. Sculpturale elementen, architecturale kenmerken en stijlvolle combinaties worden samengevoegd om dit krachtige kerstschema te creëren.
Verfris je spar dit seizoen met deze inspirerende ideeën. Begin met het vinden van een echte kerstboom bij jou in de buurt.

Jungle Bell

De laatste trend is de Jungle Bell Boom. Is het geen prachtige kerstboom? Planten brengen je huis tot leven, groen is het helemaal. Deze kerst staat het natuurlijke centraal. Puur en verfrissend. De Jungle Bell trend is een vernieuwede trend die je kerstsfeer in huis net even dat extraatje geeft. Ben je die rode kerstballen ook zat? Ga dan voor deze natuurlijke trend.

Winter wit

Witte ornamenten spatten eruit. Houd je decoratiepallet alleen bij besneeuwde tinten – van geplooide papieren sterren tot een vilten ballenslinger – met een vleugje goud voor glans. Heldere en gematteerde witte ornamenten zullen er precies in passen.