Daar is ze dan! Na 39 weken en 5 dagen in mijn buik ligt ze dan nu toch echt in mijn armen. Omdat ik nu even eerst heerlijk wil genieten van mijn tijd met mijn nieuwe gezinnetje zal ik niet al te veel details bespreken maar uiteraard wil ik jullie wel even een korte update geven. Lees je mee?

Maandag ochtend 18 december begon ons hele avontuur. De verloskundige was namelijk even aan huis langs geweest omdat we dachten dat misschien toch mijn vliezen waren gebroken. Omdat we al even gewacht hadden met bellen werden we doorgestuurd naar het ziekenhuis. Hier bleek het gelukkig loos alarm te zijn. Wel waren ze erg bezorgd over mijn hoge bloeddruk. Daarom werden er toch wat extra tests gedaan. Gelukkig was het niet zodanig hoog dat ik gelijk moest blijven. Maar ik kreeg daardoor wel het advies om mij te laten inleiden.

Dinsdag 19 december zijn wij terug gekomen in het ziekenhuis hiervoor en zoals jullie wellicht hebben gelezen op Facebook of Instagram is woensdag 20 december om 15:21 ons lieve dochtertje Noé geboren! Het lijkt best lang als je dit zo leest. Echter duurde de bevalling van weeen tot de daadwerkelijke geboorte (maar) 6 uur. Valt mee hoor ik je denken. Toch niet dus helaas. Omdat ik in zo een enorm korte tijd snelle ontsluiting had waren de weeen heel snel en kort op elkaar. En helaas lukte het de internist ook niet om een ruggenprik te zetten waardoor het allemaal behoorlijk heftig was. Maar ondanks alles, is onze lieve Noé gekomen en zijn wij nu trotse ouders geworden!

Voor nu blijf ik even heerlijk genieten in mijn roze bubbel met het gezinnetje. Volgend jaar zal ik er weer volledig zijn. Maar voor nu.. kruip ik weer met mijn lieve dochter en man in onze roze bubbel!

Ik wil iedereen bedanken voor de lieve berichtjes en wens jullie een prachtig uiteinde!

Handtekening Jamey