Mijn Favoriete Skincare Producten

Reinigen, verzorgen en beschermen, dat is wat ik twee keer per dag doe. Vandaag laat ik jullie mijn favoriete Skincare producten zien die ik ’s morgens gebruik. Lees je mee?

Mijn Favoriete Skincare Producten

Douglas Cleansing Make-up Remover Wipes

Deze remover wipes gebruik ik als eerste in de ochtend. Ik haal hiermee het restant van de avond/nacht van mijn huid af. De volledige review hiervan kan je hier terug lezen.

Mijn Favoriete Skincare Producten

Beperfect Gezichtsborstel Deluxe

Deze gezichtsborstel is nu echt al maanden mijn beauty musthave! Veel effectiever als een handmatige reiniging. De borstel verwijderd dodehuidcellen, verminderd fijne lijntjes en bevorderd de bloedsomloop. Ik merk echt dat de conditie van mijn huid met Beperfect Gezichtsborstel Deluxe verbeterd. De volledige review kan je hier terug lezen.

Mijn Favoriete Skincare Producten

Garnier Reiningsgel

Ik gebruik nu z’n twee keer per dag deze cleansing gel. Gel heeft een verfrissende geur en is echt een oppepper voor mijn huid. En ik heb best wel een gevoelige huid vooral na de zwangerschap. Dit product geeft geen branderig of vervelend gevoel en is dus ook goed te gebruiken als je een gevoelige huid hebt.

Mijn Favoriete Skincare Producten

Grahams Natural Face – Anti Aging Day Cream

Grahams is een natuurlijk merk die vooral heel erg fijn is voor mensen met een zeer gevoelige huid of een huidaandoening. De dagcrème zit in een grote flacon met een pompsysteem. Makkelijk en hygiënsch. De dagcrème voelt vol aan en trekt snel in de huid. Vaak heb ik ondanks na het gebruik van een dagcrème nog wel eens last van een trekkerige huid maar bij Grahams Natural Face – Anti Aging Day Cream heb ik daar helemaal geen last van.

Mijn Favoriete Skincare Producten

Rituals Touch of Happiness – Sweet Orange & Cedar Wood

In de ochtend gebruik ik altijd een bodylotion. Deze kreeg ik twee maanden geleden voor mijn verjaardag. En alleen al om de geur is het mijn favoriet. Het is echt een Rituals geur, die aanwezig is en er ook echt mag zijn. De hele dag blijf je het subtiel ruiken. Het is een geur combinatie van sinaasappel en cedar wood. Ik wil meer van deze lijn!

Mijn Favoriete Skincare Producten

Douglas Home Spa – Seathalasso Eau de Toilette

Oke, dit is dan geen skincare product maar het is wel mijn favoriet sinds april. Bijna dagelijk gebruik ik deze heerlijk geur van Douglas. Hij is fris met een zomerse touch en toch geen verkeerde geur voor het gehele jaar door. De volledige review kan je hier terug lezen.

Mijn Favoriete Skincare Producten

Dit waren mijn favoriete skincare producten voor in de ochtend. Als ik je iets kan aanraden is het vooral de gezichtsborstel en de Rituals bodylotion.

Wat is jouw favoriete skincare product op dit moment?