Het kan helaas voorkomen dat je tijdelijk, of langer, thuiszit. Misschien is het bedrijf waar je werkt failliet gegaan, is je contract niet verlengd of ben je langdurig ziek. Erg vervelende dingen! Zeker als je inkomen daaronder lijdt. Gelukkig zijn er tegenwoordig verschillende dingen die je kunt doen, om vanuit huis geld te verdienen. In dit artikel deel ik mijn beste tips, lees je mee?

Kan je een beetje schrijven?

Als je een beetje goed bent in teksten schrijven kun je een leuke duit verdienen vanuit huis. Er zijn diverse websites waar je je kunt aanmelden zoals bijvoorbeeld Sitedeals en Upwork. Hierop kun je je diensten aanbieden en kun je bijvoorbeeld teksten schrijven voor websites of soms ook magazines. Het gaat wel om freelance werk dus let op, het kan zijn dat je je moet gaan inschrijven bij de KVK.

Geld verdienen vanuit huis-2

Start je eigen bedrijf vanuit huis

Er zijn genoeg mensen die vanuit huis werken aan hun eigen bedrijf. Denk bijvoorbeeld aan boekhouders, coaches, bloggers, grafisch vormgevers, fotografen en youtubers etc. Wanneer je de moed hebt om een eigen bedrijf te starten, is dit een perfecte manier om wat bij te verdienen! Dit vergt natuurlijk wel een hoop werk, maar als je het goed opstart kun je hier zeker geld mee verdienen. Ga je passie achterna!

Wanneer je van uit huis gaat werken is het wel van belang dat je een goede werkplek voor jezelf inricht. Een goed bureau is noodzakelijk. Maar ook een fijne bureaustoel is van essentieel belang, kijk bijvoorbeeld eens bij OTTO die bezorgen het super fijn gewoon thuis. Wist je trouwens dat het wetenschappelijk is bewezen dat je veel productiever thuiswerk wanneer je een eigen werkplek hebt?

Huishoudelijke klusjes voor anderen

Misschien ben je wel heel goed in het vermaken van kleding? Of vind je strijken geen enkel probleem? Of hou je van honden uitlaten? Er zijn genoeg huishoudelijke klusjes die je voor anderen kunt doen. Maak een lijstje van wat je kunt doen en promoot dit in je dorp/wijk. Wat vaak ook mag is bij een supermarkt een advertentie ophangen. Zo kom je gelijk gratis onder de aandacht!

Tip: start met een leuke actie, de eerste keer met 50% korting bijvoorbeeld. Zorg voor mond-op-mond reclame!

Geld verdienen vanuit huis, doe jij dat ook al?

Geld verdienen vanuit huis-4