Deze beroepen kan je vanuit huis doen!

Er zijn verschillende redenen die ervoor kunnen zorgen dat je graag vanuit huis wil werken. Misschien heb je kinderen en wil je daarvoor meer thuis zijn, of wil je graag je eigen uren bepalen, of zie je het helemaal zitten om ondernemer te worden? Zou je het graag willen, maar weet je niet wat je kunt gaan doen? In dat geval deel ik in dit blog een aantal tips met je voor beroepen die je vanuit huis kunt uitvoeren, lees je mee?

Beroepen in de beautybranche

Heb je een extra kamer of garage waar je een praktijk kunt starten? Dan kan een beroep in de beautybranche wat voor jou zijn! Denk dan bijvoorbeeld aan pedicure, nagelstyliste, kapper, schoonheidsspecialiste of allround beautyspecialist. Het is natuurlijk wel belangrijk dat je voor deze beroepen een goede opleiding doet. Tegenwoordig zijn er genoeg online- of deeltijdopleidingen te vinden, zo kun je de studie aanpassen op jouw huidige leefstijl. Heb je geen budget voor een studie en/of praktijkruimte? Kijk dan eens naar de mogelijkheid voor geld lenen, deze optie maakt het starten voor jou een stuk makkelijker.

Deze beroepen kan je vanuit huis doen!-2

Beroepen waar je alleen een laptop voor nodig hebt

Geen ruimte om een praktijk te starten, of is dat niks voor jou? Dan zijn er ook tal van beroepen die je thuis kunt doen, waar je alleen een laptop voor nodig hebt. Een online business opstarten is echt van nu! Enkele ideeën:

– Blogger of Youtuber
– Tekstschrijver of vertaler
– Boekhouder
– Coach
– Huiswerkbegeleider
– Webdesigner / grafisch designer
– Social media / online marketing specialist
– Virtueel assistent (hier zijn allerlei vakgebieden mogelijk)

Beroepen waarbij je deels actief buitenshuis bezig bent

Wil je niet alleen binnen zitten met een laptop, maar ook af en toe buitenshuis werken? Dan zijn er ook een aantal beroepen die goed bij jou zouden passen:

– Fotograaf
– Hondenuitlaatservice
– Personal trainer / voedingsadviseur
– Schoonmaken
– Webshop starten

Werk jij vanuit huis? Zo niet, wat zou jij graag vanuit huis doen?

Deze beroepen kan je vanuit huis doen!