grote zus tripp trapp

Je leest het goed! Ik mag namelijk een gepersonaliseerde Stokke Tripp Trapp weggeven! De meest gewilde kinderstoel, en niet voor niets als je het mij vraagt. Lees snel verder om te zien hoe je kans maakt.

De Stokke Tripp Trapp is bij ons thuis niet meer weg te denken. Wanneer we gaan eten, als Noé wilt tekenen maar ook als we aan tafel spelletjes spelen pakken we de Tripp Trapp er gelijk bij. En nu Noé een broertje krijgt is het ook niet gek dat we voor haar broertje ook al aan het kijken zijn naar een stoeltje. De Tripp Trapp kan je namelijk vanaf de geboorte gebruiken en groeit mee met je kindje. Ideaal dus!

graveren tripp trapp

Laat jouw Stokke Tripp Trapp gratis graveren!

Vind je het ook zo leuk om jouw Stokke Tripp Trapp stoel te laten graveren? Bijvoorbeeld met de naam of bijvoorbeeld het koosnaampje van je kind? Vanaf 5 oktober tot 15 december kan dat! Je kunt je nieuwe stoel bij aanschaf laten graveren, of neem het rugsteuntje van je huidige stoel mee en laat hem direct graveren. En het mooie is, het is volledig gratis!

Benieuwd wanneer en waar dit kan? Houd dan de Facebookpagina van Stokke in de gaten.

In totaal zijn er 18 verschillende kleuren in 3 soorten hout beschikbaar van de Stokke Tripp Trapp. Zelf hebben wij voor Noé de Serene Pink variant. Maar ik denk dat we voor har broertje voor wit of grijs gaan. Voor welke kleur ga jij?

win een tripp trapp

win een stokke tripp trapp

Hoe maak je kans?

⁃ Laat in de comments (dit mag onder dit artikel of via Instagram) weten welke kleur jij graag zou willen winnen.

⁃ Deel jouw #TrippTrappMoment als je al een Tripp Trapp hebt!

Over 2 weken zal ik een winnaar bekend maken! Dus laat vooral je vrienden, vriendinnen, opa’s en oma’s mee doen om meer kans te maken!