Inmiddels woon in bijna drie maanden in mijn nieuwe woning. Al eerder liet ik jullie de kinderkamer zien, die ik als eerste aanpakte. Nu drie maanden later is er weer veel gedaan. Vandaag laat ik jullie gezellig bij me binnenkijken!

Binnenkijken bij gastblogger Lonneke

De hal

Als eerste ben ik met de kleine ruimtes begonnen. Tot dit moment weet ik qua kleur nog niet helemaal wat ik wil met mijn woongedeelte. De hal was sowieso met accessoires al klaar dus verven was het enige wat moest gebeuren. Ik wist wel dat ik een lichte, frisse en toch warme kleur wilde. Uiteindelijk heb ik van Flexa Sea Foam gekozen. Het is een rustige zacht grijze tint. De kleur is heel mooi te combineren met natuurlijke materialen.

Binnenkijken bij gastblogger Lonneke

De woonkamer

De woonkamer is helemaal nog niet af en niet alleen kleur maar ook aankleding en grote meubels moeten er nog gekocht worden. Maar op mijn manier probeer ik er toch wat van te maken, beetje bij beetje.

Binnenkijken bij gastblogger LonnekeBinnenkijken bij gastblogger Lonneke

Afgelopen weekend heb ik wel één kleine muur geverfd in het woongedeelte. Ik wilde kijken hoe de kleur zou uitpakken en of het een kleur is die ik geheel wil gaan doorvoeren. De verf is van Flexa en ik koos voor de kleur Urban Taupe. Deze zit in hetzelfde kleuren palette als Sea Foam. Het is warme vergrijsde taupe kleur, deze kleur geeft de ruimte rust. Ook zit er wel iets van warmte in. En ik merk dat ik daar toch vaak naar toe neig. Alleen zoals sommige misschien weten is afgelopen week de lancering van de nieuwe Flexa kleuren 2020 uitgekomen. En eerlijk is eerlijk daar zitten ook wel tinten in die me aanspreken. Dus daar ga ik ook even naar kijken en mee aan de slag.

Binnenkijken bij gastblogger Lonneke

De speelhoek

Voor de speelhoek van Keyshia heb ik Flexa Sea Foam gebruikt. Het is vind ik namelijk ook een zeer geschikte kleur voor een kinderkamer en/of speelkamer. De kleur is tijdloos en zowel met natuurlijke materialen als met zwart en wit goed te combineren.

Binnenkijken bij gastblogger Lonneke

De slaapkamer

De kleur van de slaapkamer is hetzelfde als de muur van de woonkamer, Flexa Urban Taupe. In de slaapkamer heb ik alle muren hiermee geverfd, waardoor het een geheel word. De slaapkamer is voor mij echt een fijne plek om tot rust te komen nu.

Binnenkijken bij gastblogger Lonneke

Ik hoop dat jullie het leuk vonden om even bij mij binnen te kijken. Ik vind het zelf leuk om foto’s van het hele proces te maken en er later op terug te kijken. Elke week en maand probeer ik iets te doen. En ja er is al veel gedaan maar er moet ook nog veel gebeuren. En deze leuke spiegel is trouwens van H&M Home!