Dromen van magische gebeurtenissen, een comfortzone waarin we allemaal weer kind kunnen zijn en even weg kunnen drijven van de harde realiteit. Disney maakt het mogelijk om even te kunnen ontspannen in een bubbel van sprookjes. En er is nu een streamingdienst waarmee je onbeperkt weg kunt dromen. En helemaal mooi, de eerste twee maanden gratis te testen!

All our dreams can come true,
if we have the courage to pursue them.

-Walt Disney-

Woeste draken, boze heksen en ridders die de gevaren van een betoverd bos moeten trotseren om de ware liefde te redden van het noodlot. We kennen het allemaal, en zwijmelen nog steeds weg bij het zien van deze films en series. De glans van een vervloekte appel heeft meer symboliek dan je denkt, en wat dacht je van de neus van Pinoccio? De moraal van het verhaal is de herkenning van ons zelfbeeld, of dat van onze omgeving. Maar buiten dat om blijft het heerlijk om stiekem te blijven geloven in magie, zelfs als je de kindertijd allang bent ontgroeid. Want het kind in ons slaapt nooit, maar is soms verstopt. Peter pan is daar het voorbeeld van.

Onbeperkt magie in je woonkamer met disney+

Vanaf November start een streamingdienst van Disney dat alle harten in huis gaat veroveren. Maar vanaf nu kun je de dienst al gratis testen! Zie jij jezelf onbeperkt dansen met het beest terwijl de rest van het gezin op zoek gaat naar knabbel en babbel? De nootjes liggen in de onderste lade, naast het magische koekje waarvan Alice een hap had genomen.
Deze streamingdienst zet alles wat met Disney te maken heeft vanaf dat moment online, zodat iedereen ter wereld opnieuw kennis kan maken met het imperium dat ooit begon met een tekenaar en een muisje, dat hij in zijn kantoor ontdekte terwijl hij aan het werk was.

Ben jij fan van Disney? Zijn de kinderen het? Ja he?
Dan wordt het tijd om deze streamingdienst goed in de gaten te houden!

Een Disney streamingdienst, waarom niet?

Persoonlijk kan ik geen redenen bedenken. Maar als ik objectief kijk naar een streamingdienst in deze vorm, kan ik mezelf voorstellen dat je op een gegeven moment alles wel een keer (of dertig) hebt gezien. Dus zouden ze, net zoals die andere populaire streamingdienst, er goed aan doen om er regelmatig vernieuwende elementen in te stoppen. Want de mens is nu eenmaal nieuwsgierig van aard.

Tot die tijd? Gooi wat poedersuiker over je popcorn, zet je muismuts op en geniet met het hele gezin van onbeperkt Disney!