Heeft jouw huid ook last van de winter, van de kou en vervolgens van de warmte van jouw centrale verwarming binnen? Dat is niet gek, want bijna allemaal kunnen we hierdoor een trekkerige en droge huid krijgen. Gelukkig is hier iets tegen te doen, want door middel van smeren gaat dat gevoel weg en voedt je jouw huid. Een goed voorbeeld van een fijn product om mee te smeren is de nieuwe Pier Augé Soothing Treatment.

Pier Augé Soothing Treatment

De Pier Augé Soothing Treatment bevat allerlei noodzakelijke voedingsstoffen voor jouw huid. De formule is ultra-voedend en hij verzacht de huid onmiddellijk. Hierdoor voelt je huidje weer lekker comfy aan en is dat onaangename gevoel voorbij. Hij verzacht de huid, bevordert de regeneratie van de huid en voorkomt tevens eventuele gevoelens van ongemak. Denk hierbij aan dat trekkerige gevoel en ook huidirritaties.

De verpakking

De verpakking van deze Pier Augé Soothing Treatment is weer lekker kenmerkend voor het merk. Ze werken bij Pier Augé altijd met donkerblauw. De verpakkingen voelen stevig aan en de tubes zijn ook altijd hetzelfde. Helemaal prima natuurlijk, want dat zorgt voor merkherkenning en dat is natuurlijk heel goed. De treatment komt dus in een tube met een inhoud van 40 ml. Voor dit product is dat prima, want per toepassing heb je maar een beetje nodig.

De textuur

De textuur is namelijk vrij dik. Voor een treatment is dat wel kenmerkend, want juist omdat hij zo vol met voeding zit voelt hij vaak rijk aan. Je merkt dit meteen wanneer je het uit de tube wilt knijpen, want je moet net wat harder knijpen en wat langer wachten voordat de crème eruit komt. Let dus ook even goed op met doseren, want per keer gebruik je maar een klein beetje product. Je smeert het namelijk heel goed uit.

Het gebruik

Je gebruikt de Soothing Treatment op een gereinigde huid en masseert het vervolgens lekker in. Dit zorgt echt voor een me-time momentje, want hij voelt heel zacht aan op de huid. Je merkt ook meteen dat dat trekkerige gevoel verdwijnt en er een boel comfort voor terugkomt. Heel fijn dus!

De nieuwe Pier Augé Soothing Treatment is zeker onmisbaar voor de droge huid. Naast het gezicht gebruik ik hem ook graag op de droge plekjes elders, zoals je ellebogen of knieën. De treatment kost €40,90 voor een tube van 40 ml. en is online te bestellen bij o.a. pierauge.com.