Het is alweer 1 april en jongens wat vliegt de tijd! Heerlijk hoor vinden wij, want daarmee komt het mooie weer ook steeds meer in zicht! Op 1 april is het toch altijd wel een beetje een bijzondere dag en zijn we net wat meer oplettender dan anders, want het is namelijk grapjes dag! Kijk dus goed uit wanneer iemand je op een losse veter attendeert of wanneer iemand vraagt of je zogenaamde suiker (oftewel zout) in je koffie wilt. Binnen beauty land zijn er een paar leuke producten die bij deze dag passen, omdat ze een leuk en dubbelzinnig uiterlijk hebben. Welke crazy beauty items dat zijn?

Chocolade paletten

Beauty producten die er een beetje crazy uitzien, het is natuurlijk geniaal! Neem bijvoorbeeld de I Heart Revolution chocolade paletten. Ze bestaan al jaren en blijven echt een hit. Ze komen in allerlei kleurvarianten en -stellingen en zijn supermooi! Het ziet er van een afstandje als echt uit, dus pak hem in voor die echte chocolade liefhebber. Niet alleen het uiterlijk van dit product is mooi, ook de werking ervan. De pigmentatie is namelijk onwijs goed en de kleuren die erin zitten zijn heel erg veelzijdig. Hele goede beauty tip meteen dus!

Oorthermometer?

Is het een oorthermometer? Nee…het is de Satisfyer! Voor veel mensen is het nog wat een taboe, maar gelukkig gaat dat er geleidelijk aan van af en wordt het de gewoonste zaak van de wereld. We hebben het over een sex toys en in dit bijzonder geval over een vibrator! Het merk Satisfyer heeft allemaal leuke en verrassende varianten voor allerlei wensen. Zowel voor hem als voor haar overigens, dus iedereen kan hiervan genieten! Spice up your sex life en geniet!

Sieradendoosje, of…

De make-up van Revolution Pro komt in soms wel echt te mooie verpakkingen. Neem bijvoorbeeld het Ultimate Eye Look oogschaduw palette. De kleuren die erin zitten zijn geweldig en geven een hele mooie glans aan je oogleden. Het palette komt in verschillende kleuren, maar onze favoriet is toch wel echt de roze variant. Daarnaast kun je ook nog kiezen uit blauw gecombineerd met paars en groen gecombineerd met goud. Ook heel erg mooi! Ook de verpakking is top, want de bovenkant is bezaaid met glitters en mooie steentjes die passen bij de kleurencombi van de oogschaduw. Het lijkt net een sieradendoosje, maar dat is het dus niet. Wat ons betreft is dit wel echt een must have overigens!

Ga jij grapjes maken deze dag? Drop de mooiste, gekste en origineelste grappen in de comments!

Deze crazy beauty items zijn perfect voor 1 april!