Een fijne verzorging voor je huid om deze te beschermen tegen allerlei invloeden van buitenaf, dat is de Pier Augé Soothing Treatment. Hij creëert als het ware een schild om je huid om de overgevoelige en kwetsbare huid te beschermen. Een droge en gevoelige huid hebben het meest voordeel bij het gebruiken van dit product, maar stiekem kan in de winter met deze kou iedereen hem wel gebruiken. In deze review vertel ik jullie er wat meer over.

Pier Augé Soothing Treatment

Pier Augé Soothing Treatment

De formule van deze Soothing Treatment is ultiem voedend. Het zorgt ervoor dat de huid de noodzakelijke voedingsstoffen krijgt die deze nodig heeft. De treatment verzacht de huid, bevordert de regeneratie en voorkomen eventueel ongemak zoals een trekkerige huid of irritaties. Zeker nu we midden in de koude winter zitten heeft onze huid daar vaker last van. Buiten is het namelijk koud en guur met soms die flinke wind, terwijl we binnen genieten van de warmte. Onze huid kan hier niet goed tegen en droogt hierdoor heel snel uit. Goed smeren is dan ook echt een must.

De verpakking en textuur

Deze treatment komt in een kenmerkende verpakking. De kleur blauw straalt er van af en hoort echt bij Pier Augé. Ook de tube is blauw en heeft hetzelfde ontwerp dan de andere Pier Augé producten. Prima overigens, want het staat lekker chic en luxe en het werkt natuurlijk lekker herkennend. De textuur van de Treatment is wat dikker en voller. Je merkt dit al wanneer je het uit de tube wilt knijpen, want je moet net wat harder drukken en net wat langer wachten dan bij gewone crèmes. Let hierdoor ook op met doseren, want aangezien de textuur rijk is smeer je hem wel heel erg goed uit. Teveel product aanbrengen kan dan niet fijn zijn, want soms krijg je het niet weggesmeerd.

Het gebruik

De Pier Augé Soothing Treatment gebruik je op een gereinigde huid. Je masseert hem lekker in en geniet van dat verzachtende gevoel dat hij geeft. Je kunt deze treatment echt zien als een waar verwenmomentje voor je huid. Neem er dan ook even lekker de tijd voor, steek wat kaarsjes aan en pak een kop thee. Masseer de treatment lekker in en geniet van jouw me-time momentje!

Ik vind deze Pier Augé Soothing Treatment een echte lifesaver voor de droge huid in de winter. Ook kun je hem heel goed gebruiken op droge plekjes, zoals bijvoorbeeld je ellebogen of droge plekjes elders op je lichaam. Deze treatment komt in een tube met een inhoud van 40 ml. en kost €40,90. Je kunt hem online bestellen bij o.a. pierauge.com.