Valentijnsdag komt er alweer aan, de dag dat we de liefde vieren. Hoe vier jij hem? Ga je lekker samen een avondje uit, een hapje eten of verras je elkaar met een mooi cadeau? Dit laatste hoort er stiekem natuurlijk wel een beetje bij, want je laat aan de ander hiermee zien dat je moeite doet om wat moois te kopen. Voor elk budget zijn er trouwens leuke dingen verkrijgbaar. Heeft je wederhelft inspiratie nodig? Schuif dan dit artikel onder zijn neus!

1. Niche parfum

Laten we meteen maar goed uitpakken met misschien wel het duurste idee: een niche parfum. Een niche parfum is vaak wat duurder, maar ook heel intens en speciaal. Dit soort geuren worden namelijk niet met de massa verkocht, hebben vaak een mooi verhaal en de geuren zijn intenser, waardoor je er extra zuinig mee bent. De geuren van het niche merk Xerjoff zijn bijvoorbeeld ware kunstwerkjes!

2. Ga erop uit!

Een ander prachtig Valentijnsdag cadeau voor haar is om haar lekker mee uit te nemen. Ga samen een hapje eten, doe een gezellig avondje casino of neem een bioscoopje. Uiteraard neem je hier ook een kleinigheidje voor haar mee, zoals een doosje chocolaatjes of een bos mooie bloemen. Succes gegarandeerd!

3. Nachtje weg

Wil je het helemaal goed doen, geef haar dan een nachtje weg cadeau. Kies een mooi hotel of B&B om bij te overnachten. Kies ook meteen voor een mooie omgeving, om daar samen een fijne wandeling of fietstocht te maken. Liever niet al te sportief? Een dagje shoppen vinden wij dames altijd leuk!!

4. Skincare

Iets waar wij vrouwen altijd wel dol op zijn is een goede skincare. Niet alleen vormt het meteen een me-time momentje en een moment van rust…ook is het natuurlijk heel erg goed voor onze huid. Een mooie set met skincare producten voor haar is dan ook top. Weet je niet zo goed wat je moet kiezen, vraag het dan gewoon. Misschien heeft ze wel een bepaald favoriet merk of iets wat ze juist niet wilt. Ben je toch aan het vragen, vraag dan meteen naar het huidtype. Mocht je het echt niet weten, kies dan voor hydraterende producten. Die zijn altijd goed!!

5. Bloemen abonnement

Wij vrouwen houden van bloemen! Een mooie bos bloemen is dan ook altijd heel fijn om te krijgen. Vind je dat wat weinig en wil je het eigenlijk iets groter aanpakken? Geef haar dan een bloemen abonnement. Zo krijgt ze elke week (of elke twee weken) de mooiste bloemen thuis en staat er altijd een vers boeket op tafel. Genieten als je het ons vraagt!