Heb je jouw huidige collectie lingerie al een keer goed bekeken? Misschien is het tijd om een keer wat items weg te gooien en te investeren in een paar nieuwe en prachtige stukken. Wat de reden is, kan enorm verschillend zijn. Misschien is je cupmaat in de loop van de tijd veranderd of je hebt simpelweg een andere smaak gekregen, waardoor de huidige collectie in de kledingkast je niet meer helemaal aanspreekt. Redenen genoeg dus om daar een keer verandering in aan te brengen. Maar hoe weet je nu zeker dat je het perfecte setje in huis haalt? In dit blog vertellen we je graag waar je zoal op moet letten tijdens het shoppen.

Bepaal als eerste naar wat voor soort pasvorm je voorkeur het meeste gaat

Een van de eerste dingen waar je over na moet denken, is de pasvorm van de lingerie. En dan met name de pasvorm van bijvoorbeeld een HEMA bh. Ga je graag voor een praktisch model dat je onder een shirt kunt dragen? Of gaat je voorkeur naar een luxe balconette bh waar je meteen de show mee steelt? Door dit soort modellen een keer uitgebreid te passen, kom je er al gauw achter wat je het beste staat. En, minstens zo belangrijk, waar je je goed in voelt. Want dat is natuurlijk het allerbelangrijkste als het aankomt op het dragen van lingerie.

Draag je het liefste specifieke kleuren of materialen?

Maar ook op het gebied van kleuren en materialen is er vandaag de dag gelukkig enorm veel mogelijk. Wat de beste keus is, hangt voor het grootste deel af van je eigen smaak. Van neutrale kleuren tot aan uitgesproken kant met steentjes. Je gaat het allemaal tegenkomen als je nieuwe lingerie gaat shoppen. Wellicht weet je op dit moment al erg goed wat voor soort stijl je het liefste draagt. Dat maakt het shoppen meteen weer wat makkelijker om te doen.

Kies altijd voor een compleet setje voor een elegante look

Op het moment dat je erg druk aan de slag gaat met het shoppen van nieuwe lingerie, is het altijd een goed idee om meteen te kiezen voor een aantal complete setjes. Hiermee geef je je zelfvertrouwen direct een boost en voel je je veel beter in je vel. Haal je op korte termijn al een paar leuke en nieuwe setjes in huis?